JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

A férfi stílusa: Az oldalzsebes, rövid cargonadrág a nyár legnagyobb visszatérője - Mutatunk pár shopping tippet

Borítókép: A férfi stílusa: Az oldalzsebes, rövid cargonadrág a nyár legnagyobb visszatérője - Mutatunk pár shopping tippet Forrás: gettyimages.com
A cargonadrágok számos változáson átestek az utóbbi években, és amikor már lassan temettük őket, akkor hirtelen ismét a legnevesebb kifutókon jöttek szembe és ami azt illeti ez a visszatérés most egész jól sikerült. Az instyle.hu összeállítása.

Az oldalzsebes cargonadrágokat korábban gondolkodás nélkül a horgász darabok közé soroltuk, aztán jött egy éles váltás és egy olyan katonai arculatot kapott, ami már egy sokkal emészthetőbb változatként kezdett el terjedni. A siker viszont végesnek bizonyult és ez az új stílus sem volt elég ahhoz, hogy megtartsa kiérdemelt helyét a legújabb trendek között. Egészen 2020-ig kellett várni arra, hogy az megforduljon az a bizonyos kocka és egy újfent érdekes formában köszönjön vissza ez a sokoldalú rövidnadrág.

A már bevált gyakorlat szerint sportosabb és elegánsabb darabokkal bővült a választék, így könnyedén megtalálod majd a hangulatodhoz és a stílusodhoz illő darabokat. Ennek köszönhetően pedig nem csak sportcipővel variálhatod, hanem szandállal, sőt ha úgy hozza kedved akár még bakanccsal is!

Mutatjuk is, hogy most éppen mi a kínálat a témában!