Borítókép: Az ősz divatszínei: trendek, amiket imádni fogsz!

Az ősz divatszínei: trendek, amiket imádni fogsz!

Mit vegyünk fel ősszel? Máris mutatjuk!

Munka közben búcsúkönnyeket potyogtatva ki-ki nézegetünk az ablakon, és nyugtázzuk, hogy az idei nyárnak – tetszik, nem tetszik – hamarosan vége. Szerencsére ezek a könnyek azonnal felszáradnak, amint vetünk egy pillantást az őszi-téli trendekre és divatárnyalatokra: idén ősszel számunkra jó buli lesz az öltözködés (és a vásárlás)! Lássuk, melyikek azok a színek, amiket mi biztosan hordani fogunk!

1. Királykék


Marni/Fotó: Europress

Végre, végre egy szín, ami kétségtelenül szín (nem úgy mint a szürke, fekete vagy a fehér), mégis visszafogott, elegáns és jól kombinálható! Mindenben szeretni fogjuk – ruhában, kiegészítőben, körömlakkban, szemfestékben... na jó, rúzsban talán nem...


Felső, Mango, 6995 Ft


2. Mohazöld


Giorgio Armani/Fotó: Europress

Újabb szín, ami nekünk kedvez: sok embernek jól áll, elegáns és kifinomult. Nem tévesztendő össze a khekivel, ami egy sokkal sportosabb, barnásabb árnyalat. Selyemblúzok, koktélruhák, ceruzaszoknyák, szövetkabátok – reméljük minél több ruhadarabnál találkozunk majd a színnel!


Szaténtunika, H&M, 3990 Ft

A ruhadarab, ami anno hatalmas botrányt okozott – kattints!

--pagebreak--

3. Vattacukor színek


Gucci/Fotó: Europress

Jól nézd meg ezt az árnyalatot, mivel vele – és kék társával – bizony gyakran találkozol majd idén. Ha nagyon határozottan szeretnél állást foglalni a szürkeséggel szemben, csapj le egy új szövetkabátra a fentihez hasonló árnyalatban!


Kabát, New Yorker, 23990 Ft


4. Ketchup-vörös


Versace/Fotó: Europress

A vörösnek végtelen számú árnyalata létezik, és valljuk be őszintén, nem mindegyik szép. Idén úgy tűnik, a tervezők végre megtalálták azokat a pirosakat, amik bevállalhatók, amik nem sértik a szemet.


Szövetruha, F&F, 7500 Ft

Sminkeld ki magad 5 perc alatt – mutatjuk, hogyan!

--pagebreak--

5. Bronz/metál


Salvatore Ferragamo/Fotó: Europress

Kezdj barátkozni az ötlettel, hogy nagy valószínűséggel valami hasonló kreációban érkezel majd a céges karácsonyi partira! (Vagy nem... :) A koktélruha-kínálatban sok-sok hasonló darabbal találkozhatunk, de a bronzos, metálfényű színek kiegészítőkön, bőrárukon is feltűnnek majd.


Bársonyruha, Apanage/VAN GRAAF, 32990 Ft (Fotó: Van Graaf)


6. Citromsárga


Balmain/Fotó: Europress

Már halljuk is lelki füleinkkel: "Na, én ilyet biztosan soha az életben..." Pedig nem feltétlenül kell halmozni az élvezeteket, és sárga műszőrmebundát választani – elég, ha beszerzel egy jópofa sálat vagy kézitáskát!


Táska, River Island, 42,86 euro, asos.com