Légies, vidám és multifunkcionális - Ez az idei tavasz és nyár jelszava a divatban!

Borítókép: Légies, vidám és multifunkcionális - Ez az idei tavasz és nyár jelszava a divatban! Forrás: C&A
Te is várod már a tavaszt, hogy lekerüljön a nagykabát és végre színes, lenge ruhákban, kis kardigánban flangálhass a napsütésben vagy csak úgy kiülj egy kávézó teraszára? Mi már tudjuk, hogy a C&A legújabb tavaszi-nyári kollekciója ehhez tökéletes választás és szupernőies darabjaival garantáltan levesz majd a lábadról. Mutatjuk is, nekünk melyek a kedvenc darabjaink!

A C&A három kollekciót is hozott idén: az elsőt a virágminták uralják, így a Cottage and Botanical Garden kollekció tökéletes kezdése a tavasznak. Ezt követi a Soul Holiday és a Vitamin Sea kollekció, valamint a gyönyörű White Story ruhák, amelyek bármilyen tavaszi vagy nyári alkalomra viselhetők.

Forrás: C&A

Neked mi jut eszedbe a tavaszról? Hát persze, hogy a napsütés, a színek és a sok virág! A C&A tervezői pont ezt álmodták meg Neked legújabb, tavaszi-nyári kollekciójukban: könnyű, légies anyagokat, káprázatos virágmintákat és persze ott van az örök kedvenc, a tenger téma és a páratlan eleganciájú, monokróm fehér is. Ráadásként számos termék olyan környezetbarát anyagokból készül, mint az Ecovero Viscose, a biopamut és az újrahasznosított poliészter.

Forrás: C&A

Imádod a romantikus stílust? Akkor a Cottage and Botanical Garden kollekciót neked találták ki, az ugyanis a romantikus vidéki álmokat és a természettel való harmónia érzését testesíti meg. A színpaletta olyan semleges árnyalatokat tartalmaz, mint a lágy búzabarna, a füves zöldek és a tavaszi évelő virágok színei. A ruhák finoman kidolgozott, nőies részletekkel gazdagítottak: botanikai hímzéssel, csipkeborítással, ballonos ujjakkal, állított gallérral és fodrokkal. Minták tekintetében pedig a visszafogott virágmintáktól az extravagáns Vichy kockákig terjed a paletta. Ez a kollekció egészen különleges anyaghasználattal készült: megtalálod a könnyű, gyűrt hatásút, a szarvasbőrt, és a kötött, horgolt, strukturált textúrákat is. A kollekcióhoz farmerdabarokat is álmodtak a tervezők, melyeket az olyan workwear elemek ihlették, mint a farmerdzsekik, a tréningnadrágok és a patchwork nadrágok. Az outfitet pedig olyan kiegészítőkkel koronázhatod, mint a bucket hat és a szalmatáska.

Forrás: C&A

A tengerpart, a napsütés és a nyár megszállottja vagy? Akkor a Vitamin Sea kollekció lesz a neked való, amelyben a tengerparti boho stílusok és a fenntartható fürdőruhák keverednek. A színpaletta a homokos, semleges, égszínkék és naplemente árnyalataiban tündököl, a színes mintákkal együtt. A boho hangulatot a divatos aqua színű tie-dye nyomatok és az absztrakt minták adják, amelyek nagyon jól mutatnak a virágminták mellett. A könnyedén laza fazonok, mint például a Happy Dresses selyemszövet, kreppelt hatású pamut, Jersey pique és gyűrött anyagokból készülnek. Ehhez a stílushoz kötelező beszerezned – ha még nincs, vagy ha már meguntad a régit- egy szalmakalapot, strandtáskát- akár többet is, mert az igazán praktikus darab- és persze a szettjeidhez passzoló szandált is.

Forrás: C&A

A korlátozások elhúzódó időszaka felerősítette a vágyat, hogy újra belevessük magunkat az életbe. Öltözködésben ez olyan változást hozott, hogy előnyben részesítjük a többféleképpen, nappali és alkalmi viseletként egyaránt helytálló, stílusos, de mégis kényelmes, multifunkcionális darabokat. A White Story kollekció darabjai pont ezeknek a kívánalmaknak felelnek meg: nem csupán egyetlen eseményen viselhetők, hanem bátran kombinálhatók más alkalmakra is. A fehér kerti party öltözékek hatalmas részletgazdagságot és sok textúrát tartalmaznak,az anyagok meglehetősen kifinomultak, de a csipkeszalagok, és a játékos fodrok bohém részletei egyfajta lazaságot is kölcsönöznek, ami alkalmassá teszi ezeket a ruhákat arra, hogy napközben és esti alkalomra is viselhetők legyenek.

Forrás: C&A

Nézegesd meg a C&A legújabb tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait árakkal együtt!

A C&A Európa úgy döntött, hogy a növekvő Covid-19 betegek száma miatt nem tart nagyobb nemzetközi sajtóeseményt. Ennek szellemében hibrid megoldást alkalmaz: a helyi eseményeket virtuális videótartalmakkal kombinálja.

A C&A a 2022-es tavaszi/nyári kollekció bemutatásához nagyszerű divatvideót készített, melyet Waldek Szymkowiak, az egyik legkiemelkedőbb, nemzetközileg elismert divatkoreográfus neve fémjelez, aki a C&A idei női kollekciójához kifejezetten a természetből származó, speciálisan megkomponált hangdizájnokat használ.