Az idei nyár must have outfitjei- Lezseren elegánsan még a forró nyári napokon is

Ruha 8490 Ft, F&F Forrás: F&F (Ruha 8490 Ft)
Laza és elegáns – ez az idei nyár mottója, amit követni érdemes, ha igazán stílusosak szeretnénk lenni 2022 nyarán. Inspirációért és hogy még keresgélned se kelljen, összegyűjtöttük a legtrendibb darabokat az F&F tavaszi-nyári kollekciójából!

Az F&F tavaszi-nyári kollekciójában az idei trendeknek megfelelően egyaránt megtalálhatóak az elegáns és a lezser ruhadarabok, amelyek most bátran kombinálhatóak egymással. Ami az eleganciát illeti, a kollekció kulcsdarabjai az élénk és natúr színű blézerek, amelyek szinte minden alkalomhoz illenek. A hetvenes évek hangulatát idéző, túlméretezett, széles vállú fazonokat, és a szűkebb, hosszított, elegánsabb formájú darabokat is párosíthatjuk bő szárú nadrággal, vagy egy rövidre szabott sorttal. A blézerek mellett nagy hangsúlyt kapnak a hosszú, derékban szűkített romantikus ruhák, amelyek tökéletes kellékei lehetnek a várva várt nyaralásnak.

Forrás: F&F
Kattints a képre további inspirációért!
(Blézer 9990 Ft, F&F; Póló 3990 Ft, F&F; Farmernadrág 7490 Ft F&F)

Az idei fürdőruha divat is a nosztalgiázni vágyók kedvére való: a magasderekú és félpántos fazonok, az öves és fodrokkal díszített darabok mind a múltat idézik. A fürdőruhák anyaga viszont a jövőnek kedvez, hiszen a kollekció számos darabja újrahasznosított poliészterből készül, amelyek „Tudatosan Előállított” (Made Mindfully) címkével ellátottak.

Forrás: F&F
Fürdőruha, 7490 Ft, F&F

A brit márka évről-évre növeli környezetvédelmi törekvéseit, egyre gyakoribb az organikus pamut és az újrahasznosított poliészter anyagok használata, ez mind a tudatosabb gyártási folyamatok eredménye.

Nézegesd meg galériánkban az F&F tavaszi-nyári kollekciójának gyönyörű darabjait, amelyek a te gardróbodból sem hiányozhatnak idén nyáron!

Fedezd fel az új kollekciót a Tesco áruházakban vagy a következő linkre kattintva: tesco.hu/ff-ruhazat/!

Az árak tájékoztató jellegűek. A választék áruházanként eltérő lehet.

Forrás: F&F