8 kényelmes, de csinos alapdarab tavaszra, ha otthon kell maradni - és ha nem!

Borítókép: 8 kényelmes, de csinos alapdarab tavaszra, ha otthon kell maradni - és ha nem! Forrás: C&A
A C&A új tavaszi-nyári kollekciójától garantáltan leesik az állad! Mutatjuk a legszebb darabokat otthonra, kerti partyra, túrázáshoz vagy akár online meetinghez.

A tavasz mindig is az újrakezdés és megújulás évszaka volt és most, 2021-ben mindennél jobban várjuk. 2020-ban a koronavírus miatt rengeteg szokásunkon kellett változtatnunk és egy merőben új életmódot kialakítanunk: máshogy élünk, dolgozunk, utazunk. A munkahelyünk áttevődött az otthonunkba – így a lakásunk lett a fő életterünk- étterembe, moziba járás helyett fő kikapcsolódási formánk a túrázás lett. Másként kezdtünk gondolkozni és átértékeltük azokat az apró örömöket az életünkben, amelyeket eddig szinte észre sem vettünk és magától értetődőnek tartottunk: az utazást, a színházba járást, a baráti összejöveteleket. Felértékelődtek az emberi kapcsolataink, saját és szeretteink egészsége, fókuszba került a fenntarthatóság kérdése.

Ezekre az életmódbeli változásokra a nagy divatcégek is érzékenyen reagáltak. Ennek jegyében született meg a C&A csodás tavaszi-nyári kollekciója is, melynek alapdarabjai nem hiányozhatnak a te gardróbodból sem! Ha végiglapozod a galériánkat, te is megérted, hogy miért.

Lássuk hát, milyen szépségeket rejt a kollekció és melyiket milyen alkalomra viselheted!