6 cipő, amit ezen a tavaszon le sem akarsz majd venni a lábadról

Borítókép: 6 cipő, amit ezen a tavaszon le sem akarsz majd venni a lábadról Forrás: Getty Images (Liudmila Chernetska)
2023 tele elég hosszúra nyúlt, de van egy jó hírünk: lassan, de biztosan melegszik az idő! A kedvező időjárás pedig hamarosan lehetővé teszi a csupasz bokákat és lábujjakat is. Mutatjuk a 2023-as tavaszi cipőtrend-jelentésünk.

A lábbeli az a ruhadarab, melynek választása alapjaiban határozza meg stílusunkat. 2023 tele elég hosszúra nyúlt, de van egy jó hírünk: lassan, de biztosan melegszik az idő! A kedvező időjárás pedig hamarosan lehetővé teszi a csupasz bokákat és lábujjakat is. A 2023-as szezon tavaszi-nyári cipőtrendjei izgalmas választékot kínálnak a praktikus és minimalista vonaltól a divatos lehetőségekig, a díszített balerináktól, a sportos tornacipőkön át a csinosabb, nőiesebb darabokig. Idén biztosan mindenki megtalálja a szívéhez közelálló örökdarabot!

Ne feledd, 2023. május 18-21. között ismét itt a JOY-Napok!

Spórolj velünk, válogass a több száz kupon között, és vásárolj akár 60%-os kedvezménnyel! Szerezd be a kiszemelt kuponokat mielőbb a már kapható JOY Magazinban, vagy töltsd le a JOY Hungary App-ot, aminek köszönhetően a Deichmann Online Shopjában is kedveményesen szerezheted be tavaszi-nyári cipőid. Látogass el az Online Shopba a JOY-napok 0. napján, 2023.05.17-én és szerezd be új lábbelid 20% kedvezménnyel. Az akció csak a teljes árú, nem leárazott termékekre vonatkozik 15.000,-Ft vásárlási érték felett.

A részletekért KATTINTS IDE!

Kattints a lenti galériába! Itt a 2023-as tavaszi cipőtrend-jelentésünk.

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.