5 pulóver fazon, amit idén ősszel szeretni fogsz

Borítókép: 5 pulóver fazon, amit idén ősszel szeretni fogsz Forrás: Karolina Ostrzolek, Pexels.com
Már a reggelek is egyre hűvösebbek, este pedig el sem indulsz otthonról hosszú ujjú nélkül. Itt az ideje, hogy felszerelkezz a legtrendibb darabokkal, amik az egész szezonban veled lehetnek.

Minden évszakváltásnál átfésülöd a gardróbod, kikerülnek a használaton kívüli darabok és hely terem az újaknak? Mondván, egy kis vérfrissítés sosem árt. Nagy dilemma azonban, hogy hogy építheted fel úgy az őszi ruhatárad úgy, hogy változatos legyen - tehát ne unj rá egykönnyen- , minden alkalomra legyen megfelelő darabod, mégse szerezz be fölösleges cuccokat és költsd rá a gatyádat is?

Ezekkel a pulcsi típusokkal az arzenálodban sportos és elegáns outfiteket is összeállíthatsz, ráadásul szeptember 10-13 között a JOY-napok Digital Special során kedvezményesen szerezheted be őket.

V-nyakú

Önmagában is megállja a helyét, de nyakkivágásának köszönhetően egy galléros blúzzal vagy inggel is kombinálhatod, attól függően, hogy szeretnéd-e kicsit hivatalosabbra venni a figurát. A rétegzéssel különböző stílusokat is elérhetsz egy fekete pulóver alól kibújó fehér gallér kifejezetten elegáns tud lenni, míg egy mintás vagy oversize fazonú darab laza összhatást eredményezhet.

Kardigán

Egy alkatodhoz passzoló kardigán igazi jolly joker lehet, hiszen összegombolva pulóverként is megállja a helyét, kigombolva viszont semmit nem vesz el az alatta lévő felső fényéből.

Kapucnis pulcsi

Egy vagány darabbal a sportosabb napokra is bebiztosíthatod magad. Ez lehet egy konkrét kirándulás is vagy egy laza nap az irodában, fő szempont a kényelem, de persze a külcsíny sem elhanyagolható.

Oversize

A rohanós napokon hálás leszel a túlméretezett darabért, amin nem kell hosszasan gondolkodnod, csak épp magadra kapsz és már ki is léphetsz az ajtón. Ha a laza fölsőt passzos nadrággal párosítod, a csinos összhatásról sem kell lemondanod.

Garbó

Ez a fajta pulóver nem csak a torkodat védi a hűvösebb időben, de szép keretet is ad a testednek, ha alkatodhoz passzolót választasz. Rövid nyakhoz például inkább a félgarbós megoldások illenek, hiszen optikailag még jobban összenyomják az arc alatti részt.

A galériára kattintva adunk egy kis inspirációt és ne feledd: szeptember 10-13 között a JOY-napok Digital Special kuponjaival kedvezményesen szerezheted be őket!