5 cipő, ami tökéletesen működik fehér szoknyával: ezeket húzd fel nyáron!

Borítókép: 5 cipő, ami tökéletesen működik fehér szoknyával: ezeket húzd fel nyáron! Forrás: Jeremy Moeller/Getty Images
Ezek között a lábbelik között biztosan találsz majd olyat, amit könnyen el tudsz képzelni a saját ruhatáradban is.

Nyáron általában sokak életébe beköszönt a színek és minták időszaka, ám vannak olyanok is, akik még ezekben a hónapokban is szeretnek a letisztult keretek közt maradni, ezekhez a semleges alapokhoz pedig szó szerint bármilyen színű cipőt viselhetsz. Maximum a személyes preferenciáidon múlik az, hogy mire esik a választásod, de azért persze segítünk most neked egy kicsit konkrétabb irányba elindulni.

Úgy gondoltuk, hogy egy népszerű példából indulunk ki, így esett a választásunk a fehér szoknyára (természetesen ruhával is működik a dolog), ami ezekben a hónapokban a klasszikusok szerelmeseinek egyik kedvenc választása. Nos, ebben az árnyalatba aligha lehetne fogást találni: könnyű, gyorsan, illetve jól alkalmazkodik, röviden több mint tökéletes! Ebből kifolyólag pedig viszonylag sok cipő képes szemrevaló és stílusos módon megtalálni a közös hangot. Na de mutatjuk is tippjeinket, hogy az egyszerű papucsok és a sima magassarkú szandálok túl még mikben érdemes gondolkodni!

Kattints tovább és nézd meg, hogy mely cipők a legjobb társak egy fehér szoknya mellé!