15 trükkös hajviselet hosszú hajúaknak, melyek elkészítése nem is olyan nehéz

Borítókép: 15 trükkös hajviselet hosszú hajúaknak, melyek elkészítése nem is olyan nehéz Forrás: Getty Images
Hosszú a hajad, de folyton csak lófarokba kötve hordod? Átlapozva galériánkat, mutatós megoldásokat -15 tutoriál videót- találhatsz kontyokra, feltűzésekre, nagy volument adó copfok elkészítésére, úgy, hogy azok nem igényelnek nagyobb kézügyességet.

A hosszú hajú lányok, nők mondhatni a legszerencsésebbek frizura kreálás szempontjából, hisz hajkoronájuk olyan, mint egy adomány: feltűzve, csavarba, hajtogatva pazar dísze lehet megjelenésüknek. Ám a hosszú hajú lányok többsége vagy copfba köti a csodás adományt vagy addig, amíg nem idegesíti őket szimplán kiengedve hordják. Hosszú hajú lányként megmondom őszintén, utóbbi nem sokáig tartja magát: mint egy függő, fél óra után már kotorászok egy hajgumi után a táskámban.

Miért kötjük fel olyan gyorsan?

Mert mindenfelé száll, mert belelóg a billentyűzetbe/kajába/ párunk, gyerekünk szájába és idővel csikizni kezd egy-egy hajszál. Tehát, amekkora potencia van a hosszú hajban, annyira nagy macerának tűnik élni is az által adott lehetőségekkel, vagyis stílusos viselésével.

Pedig -pláne, ha végig nézed a lenti galériát- nem is olyan nagy kihívás egy csinos kis frizurát összecsavarni, összelapolni egy-két trükk elsajátításával. Ha viszont sok lenne mindez és megmaradnál a lófarokba kötött hajnál, arra is csodás megoldást találsz majd, mellyel magasan tűzött, nagy tömegű copfot tudsz készíteni.

Jöjjön akkor most 15 videó, melyek a hosszú hajú lányoknak adnak tippeket, frizurájuk elkészítéséhez.