Helló, nyár! 10 fürdőruha, amit most szuperkedvezményesen szerezhetsz be

Borítókép: Helló, nyár! 10 fürdőruha, amit most szuperkedvezményesen szerezhetsz be Forrás: Armin Rimoldi/Pexels
Egy ideje azon gondolkozol, hogy elérkezett az ideje annak, hogy egy új fürdőruhával bővítsd a nyári kollekciódat? Akkor könnyen lehet, hogy válogatásunk segítség lesz majd!

A fürdőruhaválasztékot 2024 nyarán is pont olyan színesre sikerült összerakni a tervezőknek, hogy mindenki felfedezhessen közte egy olyan darabot, ami szinte minden szempontból beleillik az elképzeléseibe.

Forrás: Adrienn/Pexels

Az sem gond, ha nem vagy híve annak, hogy a legutolsó trendek irányítsák a döntéseidet, felesleges is lenne szigorúan követned őket, ha úgy érzed, hogy nem annyira találod meg a saját ízlésed helyét az új ötletek között. Hiszen a már meglévő fazonok és kiadások is bőven szolgáltatnak annyi tervet a nyárra, hogy egy percig sem fog a hiányérzet a hatalmába keríteni! Mi mindenesetre azért mind a két témában hoztunk megoldást, az pedig külön jó hír, hogy a június 6-9. között megrendezésre kerülő JOY-napok során akár 60% kedvezménnyel csaphatsz le az általad kiszemelt termékekre, és több mint ezer üzletben válthatod be a kuponokat országszerte, többek közt például fürdőruhákra is! Ráadásul a JOY applikáció is megújult: fedezd fel az új lehetőségeket benne! Töltsd le és élvezd a folyamatosan frissülő kedvezményeket, exkluzív ajánlatokat! Böngéssz, fedezz fel, spórolj! Sosem volt még ilyen egyszerű a kedvezmények és kuponok világában navigálni. Akciófigyelőnkkel mindig az elsők között értesülhetsz az árcsökkenésekről.

Következzen 10 fürdőruha, amit tényleg érdemes beszerezned a JOY-napok során!

1. A Dockyard üzleteiben és online 20% kedvezményt kapsz minden teljes árú termékre.

2. A JOY-napokon az Astratex oldalán 25% kedvezményt kapsz a teljes árú termékek árából.

3. Az F&F-nél 25% kedvezményt kapsz minden ruházati termékre, többek közt a fürdőruhákra is, a ruházati osztállyal rendelkező Tesco áruházakban.

4. Az Answear oldalán 30% kedvezményt kapsz a promócióban megjelölt teljes árú termékekre, minimum 2 termék együttes vásárlása esetén.

5. Kuponodért cserébe 20% kedvezményt minden teljes árú O'Neill termékre.

6. Az Orsay oldalán extra 20% kedvezményt kapsz mindenre!

7. A Banana Moon Allee-ban található üzletében június 6 és 9. között 15%-kal olcsóbban vásárolhatod meg a neked tetsző fürdőruhát.

8. A born2be.hu oldalán található termékekre 30% kedvezménnyel csaphatsz le a JOY-napokon.

9. Az About You-nál 15% extra kedvezménnyel vásárolhatsz a JOY-napok alatt.

10. A LELOSI online áruházában 20% kedvezményt kapsz minden termékre!