Adománygyűjtő konferencia a világjárvány utáni jövőről

Borítókép: Adománygyűjtő konferencia a világjárvány utáni jövőről
A pandémia okozta világkrízis fenekestül felforgatta a vállalkozások és magánemberek jövőképét. Sokan elveszítették a munkájukat, a hátrányos helyzetű családok, gyerekek pedig az eddiginél is nehezebb körülmények közé kerültek.

A Menedzserek Országos Szövetsége és az UNICEF Magyarország összefog azokért a gyerekekért, akiknek sorsát még nehezebbé teszi a világjárvány. Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő címmel 2020. május 20-án egy egész napos digitális konferenciát szerveznek, 20 izgalmas panelbeszélgetéssel és 80, a saját szektorában kiemelkedő előadóval. A konferencia videóközvetítését ingyenesen nézheted itt.

  • LENNI VAGY NEM LENNI A virtuális kultúra kora

  • IRODA VS HOME OFFICE A holnap irodaházai

  • AZ ÚJ TURIZMUS KORSZAKA Budapest és Magyarország jövője

A konferenciát élőben követhetitek - katt a play gombra 2020. május 20-án 9 órától:

Többek között ilyen témákat jár körül az egész napos digitális konferencia, melynek élő közvetítése alatt folyamatos adománygyűjtés zajlik majd, amellyel a nézők az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét támogathatják. A kitűzött cél, hogy május 31-ig 5 millió Ft-ot sikerüljön összegyűjteni.

A fórum közel 80 elismert főszereplője megosztja a nyilvánossággal aktuális helyzetértékelőjét és szaktudása, szektora szerint támpontot ad, jövőképet mutat a konferenciát közönsége számára.

Az előadók elsősorban abban szeretnének az előadók hasznos információt nyújtani, hogy a vírus gazdaságra gyakorolt hatásait figyelembe véve milyen jövőképet látunk ma, és milyen változások, változtatások lehetnek eredményesek, hogy lehet egy fenntartható gazdaságot kialakítani, mit kell az adott szektoroknak újragondolni.

Minden élő panelbeszélgetést követően külön regisztrációval, egy zártkörű Q&A meetingen tudnak a résztvevők kérdezni az előadóktól. A beszélgetések jelképes regisztrációhoz kötöttek (1000 Ft / beszélgetés) melynek teljes összegével szintén az UNICEF Magyarország koronavírus elleni küzdelmét támogatod. Itt regisztrálhatsz a Q&A meetingekre.

A legfontosabb infók még egyszer

Menedzserek a társadalomért - fókuszban a jövő

Website: digitalconference.hu

Facebook-esemény>>>

Adományozáshoz kattints az UNICEF oldalára.

Vajon fel lehet készülni a vészhelyzetekre?