Csoki helyett a sport legyen az endorfinod! – 10 motiváló tipp, hogy végre mozogni kezdj

Borítókép: Csoki helyett a sport legyen az endorfinod! – 10 motiváló tipp, hogy végre mozogni kezdj Forrás: GettyImages/AE Pictures Inc.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de tavasszal én mindig nagyon várom, hogy végre lekerüljön a nagykabát és előkerüljenek a szellősebb ruhák. Ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy bárhogy is várom ezt a pillanatot, mindig félek is, vajon rám jönnek-e még a tavalyi kedvenceim. Van azonban egy jó hírem: ha „kinőtted” a ruhatáradat, még bőven van időd, hogy a strandszezonig ledolgozd azt a kis hurkát a hasadról vagy a popsidról, ami eddig úgy ragaszkodott hozzád. Jöjjön hozzá egy kis extra motiváció!

Rendszeresen mozogni nem csak a jó alak miatt fontos, hanem azért is, mert jelentős egészségvédő funkciója van. Bizonyítottan kevesebbszer betegszenek meg azok, akik hetente legalább háromszor sportolnak, nem is beszélve arról, hogy elégedettebbnek és boldogabbnak is érzik magukat. Így ha nincsenek felesleges kilóid, amelyektől megszabadulnál, akkor is érdemes egészségesebb életmódra váltanod és többet mozognod.

Lássuk, milyen praktikák segítenek, hogy le tudd küzdeni a kisördögöt, amelyik minden alkalommal, amikor mozogni kezdenél, lebeszél róla!