5 zárkózott csillagjegy, akik hajlamosak kizárni másokat az életükből

csillagjegy Forrás: Getty Images
A csillagjegyed alapján azt is megtudhatod magadról, mennyire vagy zárkózott, nehezen megnyíló típus. A joy.hu összeállítása.

A te életedben is van néhány személy, akik egykor nagyon közel álltak hozzád, de bizonyos történések után teljesen kizártak téged az életükből? Ez lehet akár egy régi barátnő, akivel egykor mindent együtt csináltatok, majd valamiért egyik napról a másikra eltűnt az életedből. Vagy egy expasi, akivel a kapcsolatod véget ért, ő pedig azóta egy szót sem hajlandó beszélni veled, noha nem rossz körülmények között váltatok el.

Igen, mindenhol akadnak olyan emberek, akik képesek jégkirálynővé (vagy jégkirállyá) változni, ha a kapcsolatotok már nem felhőtlen. Amikor pedig a jó viszonynak vége, ők nem próbálnak meg álbarátságot fenntartani: ha valakivel bajuk van, azt az embert kizárják az életükből, és többé nem is nagyon beszélnek vele. A csillagjegyed pedig elárulja, vajon te közéjük tartozol - vagy hogy az exed belepasszol-e ebbe a kategóriába.

Az alábbi 5 csillagjegy szülötte jellemzően ugyanis érzelmeiket tekintve nem nyílnak meg, és bárkit kizárnak az életükből.

Igaz rád a leírás, vagy pont te vagy a szerencsés kivétel?