Vilmos herceg, Katalin és gyermekeik titkos reggeli rituáléjától te is elolvadsz!

Borítókép: Vilmos herceg, Katalin és gyermekeik titkos reggeli rituáléjától te is elolvadsz! Forrás: Getty Images
Katalin és Vilmos herceg gyakran szerepelnek ugyan a nyilvánosság előtt, családi életük intimitását azonban féltve őrzik és csak ritkán engednek bepillantást a magánéletükbe. Ezért is különleges, hogy Vilmos egy interjúban kedvenc és kihagyhatatlan mindennapi, családi rituáléjukról mesélt.

Vajon hogy indulnak Vilmos, Katalin és gyermekeik - György (8), Charlotte (6) és Lajos (3)- reggelei? Az Apple „Time to Walk” című beszélgetős sorozatában Vilmos elárulta: sok-sok zenével. A gyerekeket ugyanis kedvenc zenéikkel ébresztik, majd következik egy röpke táncparty az étkezőben.

„Persze mindig veszekedés van belőle, aznap reggel kinek a kedvenc zenéjére táncoljunk. Különösen Charlotte és György képesek ezen hosszasan vitatkozni”- meséli nevetve Vilmos, aki kényesen ügyel rá, hogy minden gyerek kívánsága teljesüljön.

A herceg családjában is megvannak a nagy kedvencek, amelyek minden reggel szerepelnek a repertoárban és kihagyhatatlanok. A kis Charlotte számára Shakira Waka-Waka (This time for Africa) című slágere a favorit, főként azért, mert nagyon jól lehet rá táncolni:

„Ha Charlotte meghallja ezt a zenét, már rohan is az étkezőbe, hogy kezdetét vegye a mulatság. A nyomában pedig perceken belül megjelenik György és a kis Lajos is.”

Vilmos, Katalin és a gyerekek is imádják ezeket a reggeli, önfeledt pillanatokat. Ilyenkor mindannyian táncolnak, énekelnek és bohóckodnak. Éppen úgy, ahogy más családok is teszik.

Na de mi az a két másik szám, amely nélkül nem indulhat jól egy reggel sem Vilmos hercegéknél?

A Waka-Waka után mindenki kedvence Tina Turner „The Best” című száma, amely már családi hagyománynak számít, mivel annak idején Diana, amikor iskolába kísérte a fiúkat, ezt a számot tette be mindig a lejátszóba – és énekelték közösen végig az autóban ülve-, hogy vidáman induljon Vilmos és Harry napja.

A harmadik szám akkordjai Vilmos kérésére csendülnek fel minden reggel: a háromgyermekes apuka számára az AC/DC „Thunderstruck”-ja adja meg a napindításhoz szükséges energia-löketet.

„Amikor megszólal a hardrock, igazi ereszd-el-a-hajam veszi kezdetét. Pedig eleinte félve indítottam be ezt a zenét, hogy mit szólnak majd hozzá a gyerekek, pláne egy álmos hétfő reggelen, de imádják azóta is. Az biztos, hogy mindannyiunkat felébreszt és miután végigénekeltük, táncoltuk, mindig úgy érezzük: ide nekünk az oroszlánt is!”

Te mennyire ismered Vilmos herceget és Katalint? Mutatunk 10 érdekességet róluk!