JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Valaki hajnali 4-kor kel dolgozni, valaki altatás után este 10-kor indul futni - Mesélj, Anyukám! Te hogy csinálod?

Borítókép: Valaki hajnali 4-kor kel dolgozni, valaki altatás után este 10-kor indul futni - Mesélj, Anyukám! Te hogy csinálod?
Elindult a Famiily.hu podcast műsora, amelyben heti rendszerességgel anyák mesélnek, anyáknak, anyákat érintő témákról.

Örömmel és rettentően izgatottan jelentjük be, hogy elindult a Famiily.hu podcast műsora, a Mesélj, Anyukám, amelyben hétről hétre anyák fognak mesélni, de most nem gyerekeknek. Anyáknak fogunk mesélni, anyákkal, anyákat érintő témákról.

A műsorvezetők: Zubor Rozália, az 5 éves Máté és a majdnem 2 éves Emma anyukája, a Famiily.hu főszerkesztője, IgenAnya, valamint Ruttner Kata, a szintén majdnem 2 éves Lulu anyukája, emellett újságíró, tévés szerkesztő, riporter. Ők fognak minden adásban két-két anyukával beszélgetni, valami olyanról, amiről egyébként nem szoktunk, ami tabu, de mégis fontos, hogy beszélgessünk róla.

Az első részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a [email protected] e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Íme pár szuper, elgondolkodtató idézet az időmenedzsmentről: