Tudtad, hogy lehet gyerekkel is fergetegeset bulizni szilveszterkor? - mutatjuk merre induljatok

Borítókép: Tudtad, hogy lehet gyerekkel is fergetegeset bulizni szilveszterkor? - mutatjuk merre induljatok Forrás: PomPom party
Egy hely, ahol a szülő és gyerek közösen kikapcsolódhat. Szól azoknak a szülőknek, akik régen jártak bulizni, de most már nem tudnak, mert nincs aki vigyázzon a gyermekre, vagy mert már nem is bírják jól éjszaka. Szól azoknak, akik egyszerűen csak szeretik a zenét és szeretnek táncolni. Szól azoknak, akik keresik a közös izgalmas élményeket a párjukkal és a gyermekükkel, vagy akár néha nagymamák, nagypapák is jönnek az unokákkal. Itt az ember kilép a mindennapokból és egy átlagos délután hirtelen egy fergeteges buli hangulatba kerül.

Interjút készítettünk Venczel Sárával, a Pompom Party sorozat egyik ötletgazdájával, aki az első családi disco egyik alapítója.

Pár szóban mutasd be kérlek, mi is az a családi rave?

A PomPom az ország egyetlen családi diszkója, techno party szülőknek és gyerekeknek. Egy délután, amikor a szülő önfeledten táncolhat a csodálkozó tekintetű gyermekek előtt csupa hozzá hasonló vidám család közt.

Nekünk szervezőknek ez a kedvenc projektünk, egy álmunkat valósítottuk meg. Ahogy Dominus Ákos barátommal külön-külön szülők lettünk, mindketten hiányt éreztünk azokból a családi programokból, amik az egész családnak szólnak és nem csak a gyereknek. Szeretünk gyerekekkel fesztiválra vagy koncertre járni, de valljuk be, az sem mindig olyan könnyű vállalkozás. Ezért hoztuk létre ezt a bulisorozatot, ahol mindenkire figyelünk. Most szilveszter délután a Turbinában egy hatalmas bulira és vidám megőrülésre számíthat mindenki.

A PomPom Party elsősorban szülőknek szól, egy olyan családi buli, ahova szívesen eljön mindenki.

Mikor volt az első és milyen fogadtatása volt ennek a rendezvénynek?

Épp 5 ève decemberben tartottuk meg az első bulit a régi Gödör klubban a TASZ jótékonysági buliján. A legelső bátor djk: Bernáthy Zsiga, aki most is a dj-nk lesz szilveszterkor, és DP Morgan voltak és fergeteges siker volt. Mindig olyan dj-t hívunk, aki maga is szülő - ez az alapkonceciónk része. Ott 5 éve mindannyian meghatódva és meglepődve láttuk, hogy erre a bulira tényleg van igény és, hogy mennyire élvezik a szülők és a gyerekek. Csodálatos látni az önfelett ellazulást a szülők arcán, ahogy táncolnak akár 2 órán át akár csak 20 percre. Már túl vagyunk 15 bulin, mindig fejlesztünk valamit és régi álmunk a szilveszter délutáni buli.

Hány éves kortól ajánlott?

Sokan jönnek kisbabákkal, mi szervezők is voltunk úgy, de akkor rájuk direkt babáknak tervezett fülvédőt teszünk, ezt általában tőlünk is bérbe lehet venni. A kettő-hat évesek nagyon tudják élvezni, nekik van külön gyereksarok, van arcfestés, a kreatív asztalnál foglalkozás, a buli közben van a buborék-és konfettiszórás, óriás labdák és néha megjelennek animátorok, de ezeket a kisiskolások is ugyanúgy élvezik.

Biztonságos ilyen pici gyerekeknek a zene és a fény?

A hangerőt gyerekfülre szabjuk, konzultáltunk szakemberekkel és a decibelben mérjük a buli közben folyamatosan, hogy ne ártson. Egy éves kor alatt fülvédő ajánlott azért. Extra fényhatások nincsenek, kisebb buli fények és a csodás diszkógömb.

Van lehetőség pihenni valahol, nyugizni a buli közben?

Mindig van egy külön szoba, ami a tánctéren kívül van, ahol kicsit lehet pihenni, babákkal játszani, eljönni a buli forgatagából. Itt szokott lenni a babasarok, van mindig külön alkotórész vagy valami különleges aktivitás. Külön szoptatós részt is tervezünk, ahol csak lehet. Itt a Turbinában a nagytermen kívül lesz egy nyugizó szőnyeges rész, a külső bárnál szintén le lehet majd ülni és igény esetén a felső, szuper bisztro rész is nyitva áll majd. Igazi szilveszteri ünneplés lesz, visszaszámlálással, konfettivel és (gyerek)pezsgővel.

Ha szeretnétek Ti is gyerekeitekkel jót bulizni idén Szilveszterkor, ne felejtsetek el időben jegyet váltani a ITT.

Szeretnéd feleleveníteni a bulis éveidet? Hallgasd meg a következő számokat és olvasd el közben milyen meglepő dolgok ihlették őket!