Mellrák, válás, Hollandiába költözés egyedülálló anyaként – Mesélj, Mikó Zsófi! Hogy csináltad?

Borítókép: Mellrák, válás, Hollandiába költözés egyedülálló anyaként – Mesélj, Mikó Zsófi! Hogy csináltad? Forrás: Marossy Judit, Natural Sentiments
„Addig tudtam maradni a házasságomban, amíg el nem mentem a falig." – vallja be Mikó Zsófi kétgyermekes édesanya, mellrák túlélő. Hogyan ismerte fel a betegségnek köszönhetően, hogy a magánélete krízisben van? Hogyan gyógyult meg, és kezdett új életet egyedülálló anyaként Hollandiában? A Mesélj, Anyukám! podcast legújabb epizódjában elmesélte.

Vannak azok a rémtörténetek, amikről azt gondoljuk, hogy velünk egyszerűen nem történhetnek meg, és vannak azok a mesébe illő sztorik, amikről szintén azt gondoljuk, hogy nem vagyunk olyan szerencsések, hogy megéljük őket. De létezik olyan élet is, amibe mind a kettő belefér. Mikó Zsófi élete is pont ilyen.

„Az ember, amíg nem beteg, mindent is akar, amikor beteg, csak egészséges akar lenni."

Zsófi a harmincas évei közepén jár, egy 4 és egy 6 éves kislány édesanyja, hivatása szerint természetgyógyász, fitoterapeuta. Munkája során nőket segít abban, hogy hogyan kapcsolódhatnak önmagukhoz, a nőiességükhöz. Élete kívülről idilli, még önmaga számára is. Egy nap felfedez egy csomót a hónaljában... Rosszindulatú emlődaganat.

A betegségnek köszönhetően ráébred arra, hogy amit látott egészen addig az életéből, nem volt a teljes valósága, a magánélete krízisben van, házassága évekkel ezelőtt zátonyra futott.

„Lehet haragudni egy betegségre, de neki köszönhetően látjuk meg a valóságot."

Zsófi felgyógyul a rákból, elválik a férjétől, egyedülálló anyaként új életet kezd Hollandiában, ahol rátalál egy mesébe illő szerelem. De hogy hogyan csinálta mindezt? Erről mesélt kendőzetlen őszinteséggel a Mesélj, Anyukám! podcast legújabb epizódjában.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcast-on esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!