Mi közös az anyósomban és a mentett kutyámban? Sose akarnék változtatni rajta!

Borítókép: Mi közös az anyósomban és a mentett kutyámban? Sose akarnék változtatni rajta! Forrás: Pixabay.com/Armin Forster
Egy négyéves, cuki szőrmókot fogadtunk örökbe. Végtelenül kedves, hálás lény, az egyetlen baja csupán az, hogy ugyanúgy hívják, mint anyósomat. Hozzáteszem, ez engem zavar a legkevésbé. Sőt.

"A hétvégén áthívtuk az apai nagyszülőket, hogy ismerkedjenek meg az új jövevénnyel. Mondanom sem kell, nem arattunk vele osztatlan sikert, anyósom ugyanis egy kisebb sokkot kapott, amikor meghallotta, hogyan szólítjuk a kutyát. Apósom viszont nagyon jó fej volt; mindössze egy félmosollyal a bajsza alatt nyugtázta a dolgot, majd kíváncsian várta, hogy alakul a dráma.

A férjem édesanyja természetesen nem is hagyta annyiban a dolgot. Kisebb habozás után arra kért, hogy legyek szíves más nevet adni az ebnek, mert ez kifejezetten sértő rá nézve. Mire én kerek-perec megmondtam neki, hogy felejtse el; a kutya neve marad Tracey.

Négy éve így hívják és ezen én sem vagyok hajlandó változtatni; ha tetszik neki, ha nem.

Van, aki szerint a kutya egy új névhez is simán hozzá tud szokni, és hallgatni is fog rá egy idő után, ha ügyesen csinálod. Őszintén szólva engem viszont mulattat ez a szituáció, amin már csak emiatt se igazán akarnék változtatni. Végre nekem is van a kezemben valami, amivel borsot törhetek az orra alá.

Te mit tennél hasonló helyzetben?"

Kíváncsi vagy, melyek a leghuncutabb kutyafajták? Galériánkból megtudhatod!