Borítókép: Áldott állapot vagy terhesség? Ilyen valójában várandósnak lenni

Áldott állapot vagy terhesség? Ilyen valójában várandósnak lenni

Fatima Panka vloggerrel, ikres anyukával beszélgettünk arról, hogy milyen is ténylegesen várandósnak lenni: terhesség vagy áldott állapot?

Babát vár, állapotos, várandós, áldott állapotban van, terhes, de hallottuk már a felcsinálták és a bekapta a legyet jelzőket is erre az állapotra. Van, aki kikéri magának a terhes jelzőt, aztán a kilencedik hónapot taposva rájövünk, hogy van az része, amikor már tényleg nincs ennél jobb szó rá. De milyen is tényleg várandósnak lenni? Hogy telik valójában az a 9 áldott hónap? A 40 hétből mennyi szól a túlélésről és mennyi élvezhető? Kielemezzük mind a három trimesztert. Vendégünk pedig nem más lesz, mint Fatima Panka, aki őszintén mesélt arról, hogy milyen is volt ikreivel a 9 hónap várandósság – áldott állapot vagy terhesség?

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

A babavárás mindenkire máshogy hat. Ezekre a sztárokra például így: