Úgy vezess, hogy az anyukád is büszke legyen rád és a gyerek is jó mintát vigyen tovább

Borítókép: Úgy vezess, hogy az anyukád is büszke legyen rád és a gyerek is jó mintát vigyen tovább
A Mesélj, Anyukám! podcastunk legújabb részében arról beszélgettünk, hogyan közlekedünk az utakon, miért fontos, türelmesen és a szabályokat betartva vezessünk úgy, hogy ne csak a saját anyukánk legyen büszke ránk, de a hátsó ülésen helyet foglaló gyermekeink is jó viselkedési mintát vigyenek tovább.

A legújabb részben arról beszélgettünk, ki hogyan közlekedik, mennyire figyelmes és tartjuk be a szabályokat és hogyan viselkedünk út közben – üljünk autóban, közlekedjünk biciklivel vagy akár gyalogosan.
Meglepően sokan nem tartják be ugyanis a szabályokat, rengeteg az agresszív vezető, és ahogy az élet más területén is, úgy a gyermekeink a mintát ebben is tőlünk tanulják, viszik tovább. Tehát annak érdekében, hogy ez változzon, nekünk is változtatni kell. A Magyar Suzuki Zrt. Együtt az utakon kampánya ezt a témát járja körbe kutatásával és megoldásával is. Mi az E-KRESZ? Miért fontos, hogy úgy vezessünk, hogy az anyukánk is büszke lehessen ránk? Erről beszélgettünk Bonnár-Csonka Zsuzsannával, a Magyar Suzuki Zrt. vállalati kommunikációs vezetőjével és Csörgő Lászlóval, a Driving Camp vezető trénerével is, aki az Együtt az utakon kampány egyik szakértője.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha pedig nem csak hallgatnál, hanem néznél minket, most megteheted, a beszélgetésről ugyanis videó is készült, amit itt rögtön meg is nézhetsz:

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!