Mesélj, Apukám! Apák, kocsik, vezetés

Borítókép: Mesélj, Apukám! Apák, kocsik, vezetés
Bár aa Mesélj, Anyukám! podcastunk nyári szüneten van, mivel az apukás különkiadást mindig nagyon várjátok és szeretitek is, arra gondoltunk, hogy amíg az anyukák "pihennek", addig az apukákat is beültetjük kicsit a volán mögé, hogy megnézzék, milyen podcastolni, illetve videocastolni egy Suzukiból. Méghozzá az új, gyönyörű, közönségdíjas S-CROSS-ból.

Miután megnézték és meghallgatták a mi Suzukis videocastjainkat, a férjeinknek is megjött a kedvük egy ilyen beszélgetéshez. ☺️ Ezért arra gondoltunk, hogy ha mi most úgyis a műsorral nyári szünetre mentünk, meglepetésből ők is beülnek egy Suzukiba, mennek vele egy kört és beszélgetnek az autókról, vezetésről, autóválasztásról és vásárlásról és minden másról, ami ezzel kapcsolatos – apa, illetve férfi szemmel. Míg mi egy napszélsárga, automata Suzuki Vitarában vettük fel az évad két utolsó záró epizódját, addig a fiúk egy gyönyörű Suzuki S-CROSS-t próbáltak ki és beszélgettek egy nagyot közben. Jó szórakozást hozzájuk! ☺️ Hallgatva és nézve is!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Mivel a beszélgetést egy bekamerázott, közönségdíjas Suzuki S-CROSS-ból vettük fel, ezért most meg is nézheted a beszélgetést:

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a [email protected] e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Galériánkban olyan híres apákat mutatunk, akik egyedül nevelték fel gyermekeiket: