JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

A sárga ruhás lány vallomása anyaságról, szabadságról és utazásról gyerekkel vagy nélküle

Borítókép: A sárga ruhás lány vallomása anyaságról, szabadságról és utazásról gyerekkel vagy nélküle
A Mesélj, Anyukám! podcastunk vendége Herczeg Rita volt, a sárga ruhás lány néven ismert utazó blogger, aki őszintén mesélt nekünk az életéről, az utazásokról, de az anyává válásának útjáról, nehézségeiről is.

Legújabb (ITT előjegyezhető) könyvét írja Harmincz Rita, amelyről azt mondta a Mesélj, Anyukám! podcastunk műsorvezetőinek, hogy egyrészt élete főműve, másrészt pedig terápiás jellegű a számára. Írás közben ugyanis a közben édesanyává vált utazó blogger visszarepül a régi időkbe, amikor még nem volt édesanya, sem feleség, csak egy lány, egy nő, akinek mindene az utazás. És aki akkor utazott, amikor akart.

Egy traumatikus szülésélmény után 3 nehéz év várt rá, és sok munka saját magán. Megtanulni anyának lenni és elfogadni például olyan dolgokat, hogy már anyaként nem csinálhatja azt, amit akar, nem utazhat akkor, oda és úgy, ahogy ő akar.

Ekapcsán a felvétel során egy olyan vallomást tett, amelyet még azelőtt sosem. Olyat mondott ki, ami sok édesanyában felmerül, kiben többször, kiben kevesebbszer. A sárga ruhás lány azonban azért beszélt erről, mert elege lett abból, hogy a közösségi médiától kezdve mindenhol az anyaság pozitívumairól beszélnek csak - a "színfalak" mögött rejlő kemény lelki folyamatokról, és munkáról azonban már nem igazán.

Hogy miről vallott Rita, a sárga ruhás lány, a podcast beszélgetésből kiderül!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Utazáson agyalsz te is? Galériánkban megmutatjuk, hova kéne menned a csillagjegyed szerint: