"Ő hisztizik, én ordibálok..." - Hogyan ne neveljünk gyereket karanténban?

Borítókép: "Ő hisztizik, én ordibálok..." - Hogyan ne neveljünk gyereket karanténban?
A Mesélj, Anyukám! podcastunk új részében arról beszélgetünk, hogy mennyivel nevelünk másképp, olykor jóval türelmetlenebbül és hangosabban gyereket, és mit érdemes másképp csinálnunk.

Kevés olyan szülő van, aki most ne lenne stresszesebb, és nem lesz napról napra egyre türelmetlenebb, fáradtabb, ingerültebb, szakad el hamarabb nála a cérna, mint egyébként. Teljesen normális, hiszen olyan heteket, hónapokat élünk, ami teljesen eltér a megszokottól. Amihez nem szoktunk hozzá és amire még felkészülni sem tudtunk. "Most az is ordibál, aki egyébként nem szokott" -mondta Tomsits Tímea, az Éva magazin főszerkesztője, aki pszichológus, valamint maga is édesanya, és aki bevallotta nekünk: ő is került olyan helyzetbe az elmúlt hetekben, hogy emeltebb hangon szólt a lányához. Akárcsak másik vendégünk, a kétgyermekes édesanya, Szabó Sári, aki csokornyakkendő tervező, social media manager, kaligráfus, de most mint újságírót, mint az Apa magazin szerzőjét hívtuk vendégül, hogy meséljen a karantén alatti gyereknevelési módszereiről, a mindennapjaikról.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Mit ne tegyél semmiképp veszekedés közben: