Borítókép: Csak 3-4 centis sarka volt, de nekem fontos volt, hogy magassarkúban jöjjek ki a kórházból Forrás: Getty Images

Csak 3-4 centis sarka volt, de nekem fontos volt, hogy magassarkúban jöjjek ki a kórházból

A legújabb Mesélj, Anyukám! podcastunkat a nőnap miatt szándékosan a nőiségnek szenteltük, hiszen nem csak anyák vagyunk, hanem nők is. De még mennyire!

De mitől lesz nőies egy nő, egy anya és miért fontos, hogy nők maradjunk az anyaságunk mellett is? Erről beszélgetünk két meghívott vendégünkkel: Fábián Rékával, egy mindjárt 5 éves kisfiú anyukájával és Hegyi Nórával, az ANYA közösség megalapítójával, aki pedig egy másfél éves kislány édesanyja.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Nőies dolgok, amikért a pasik is odáig vannak: