Micsoda anyák voltak! Híres nők anya szerepben

Borítókép: Micsoda anyák voltak! Híres nők anya szerepben
Első közös könyvük, a Micsoda anyák voltak! könyv kapcsán volt a vendégünk Budai Lotti és Zubor Rozi, a Micsoda nők voltak! podcastunk műsorvezetői. Miről szól a könyv? Mi ihlette őket? Hogy készült? Milyen anyák is voltak ezek a micsoda nők? Erről (is) beszélgettünk velük!

A 47. Mesélj, Anyukám! adás felvételekor kezdődött minden, aminek a témája: Milyen volt anyának lenni évszázadokkal ezelőtt?, amely epizód vendége Budai Lotti történelmi regényíró, hobbi nőtörténész volt. Aztán ebből a találkozásból pár hónappal később az ÉvaMagazin.hu következő nagysikerű műsora született meg, a Micsoda nők voltak! Budai Lotti és Zubor Rozi közös podcast műsora. És a dolog itt még mindig nem ért véget, a műsorvezetők fejéből ugyanis a Micsoda anyák voltak! könyv gondolata is kipattant, amely könyv október 19-től a könyvesboltokban is megvásárolható.

Hogy miről szól a könyv? Miért pont az anyaság? És mely "micsoda nők" anyaságát, és miért pont az övéket dolgozták fel a szerzők? Erről mesélt Lotti és Rozi ebben a részben, néhány kulisszatitkot és érdekességet is elárulva a könyv készültéről és arról, miről is olvashatunk majd benne.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!