Mesélj, Farkasházi Réka mesékről, mesekönyvekről, a mesélésről és az olvasásról!

Borítókép: Mesélj, Farkasházi Réka mesékről, mesekönyvekről,  a mesélésről és az olvasásról!
Három gyermek anyukájaként és a Bookline Kids szakmai zsűrijének tagjaként rengeteg mesével, mesekönyvvel találkozik Farkasházi Réka. Mitől jó szerinte egy mesekönyv és miért fontos a közös olvasás gyermekeinkkel? Többek közt erről beszélgettünk a színész-énekesnővel.

Milyen mesekönyvet válasszunk a gyermekeinknek? Mit olvassunk nekik? Miért olvassunk nekik? Szerencsére számtalan jobbnál jobb mesekönyv található a piacon, ám pont ezért nehéz választani is és megtalálni a nekünk, a mi gyerekünknek, a család épp aktuális élethelyzetéhez illő olvasmányt.

A Bookline Kids ebben segít. Az oldalra ugyanis egyrészt csak zsűrizett kötetek kerülnek fel, másrészt a website-on a könyvek korosztályilag és tematikailag is szét vannak válogatva a még könnyebb tájékozódás miatt.

Farkasházi Rékával, három gyermek anyukájával, a Tintanyúl zenekar énekesnőjével, a Bookline Kids szakmai zsűri tagjával beszélgettünk mesékről, mesekönyvekről, a mesélésről és az olvasás fontosságáról. És még nagyon sok minden másról is.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!