Anya vagyok, ments ki innen! Mesélj, Anyukám a kiemelésről!

Borítókép: Anya vagyok, ments ki innen! Mesélj, Anyukám a kiemelésről!
Hallgatói javaslatra a Mesélj, Anyukám! podcastunkban ezúttal a téma a kiemelés. Mit is jelent ez? Ki vágyik rá, ki nem? Ki mit tesz ezért? Erről beszélgettünk, nagyon őszintén.

Egy hallgatónk ültette el a bogarat a fülünkben, aki a kiemelésről mesélt nekünk. Arról, hogy néha nagyon vágyik rá, hogy kicsit kiemelődjön a jelenlegi életéből, az anya szerepéből. Hogy újra az a nő legyen, aki régen, a szülés előtt, az anyává válása előtt. Aki átalussza az éjszakát. Aki nem agyal szakadatlan azon, hogy mi van a gyerekeivel. Akinek nem kell egész nap gyerekeket szórakoztatnia. Akinek nem kell fejből tudnia, hogy melyik gyereket, mikor, milyen oltásra kell vinni. Akinek nem akkor ér véget a munkaidő, amikor a gyerekeiért kell menni. Akinek nem kell újra engedélyt kérnie az anyjától, hogy elmenjen bulizni, csak elmegy. Spontán, bárhova. Vagy aki ha akarja, egész hétvégén ki sem kel az ágyból, sorozat maratont tart és pizzát rendel. Szóval, a kiemelésről beszélgettünk. Nagyon őszintén.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!