Miért és hogyan lesz valaki ingatlanjogászból mesekönyvíró?

Borítókép: Miért és hogyan lesz valaki ingatlanjogászból mesekönyvíró?
Dr. László Tímea, az Olívia, Nonó és Beni kutya mesekönyv írója volt a Mesélj, Anyukám! podcast műsorunkban a vendégünk, aki arról mesélt, miért és hogyan lett ő ingatlanjogászból mesekönyvíró.

Valószínűleg nincs olyan kisgyerekes édesanya, akinek az estéi ne meseolvasással telnének. Így volt ezzel Dr. László Tímea is. Ám az ingatlanjogász édesanya két kislánya után úgy érezte, hogy a meseírás neki is menne.

De miről vagy kiről szóljanak a mesék? „Anya, hát rólunk!” Így született meg az ’Olívia, Nonó és Beni kutya’ mesekönyv, ami nem csak a lányokat, de azóta egyre több kisgyereket megbabonázott.

De hogy lesz valaki ingatlanjogászból mesekönyvíró? Miben változnak így a napok? Milyen érzés a lányoknak és Timinek is, hogy egyre több gyereknek olvassák már esténként szüleik – köztük mi is az ő történeteiket? Erről mesél nekünk ma a szerző, Dr. László Tímea.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a [email protected] e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!