Babavárás és szülés a koronavírus idején - Két kismama őszinte mesélt érzéseikről, gondolataikról

Borítókép: Babavárás és szülés a koronavírus idején - Két kismama őszinte mesélt érzéseikről, gondolataikról
A legújabb Mesélj, Anyukám! podcast epizódunkban két kismamával beszélgettünk arról, hogyan élik meg az életük legszebb időszakaik közé tartozó várandósságukat a járvány idején.

Hogyan védik magukat, szoronganak-e, járnak-e kórházba, milyen szülésre készülnek, otthonira vagy kórházi szülésre és milyen érzések vannak bennük a kapcsán például, hogy mivel a járvány miatt mindenki karanténban van, így például egy jó darabig a nagyszülőkkel sem ajánlott érintkezni, nem tudnak jönni segíteni, de még a babát sem láthatják majd, maximum online. A második babáját váró, 25. hétben lévő Bársony Rebekával és a gyakorlatilag lassan minden napos első babáját váró Kálmán Rékával beszélgettünk.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston és/vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott ugyanis velünk, a műsorvezetőkkel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket. És kérünk szépen titeket,

ne felejtsétek elmesélni anyuka ismerőseiteknek, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a megújult Mesélj, Anyukám!

Íme pár terhességi tünet, amiről nem beszélünk olyan könnyen: