Mesélj, Anyukám! podcast - Őszintén az anyaság első napjairól

Borítókép: Mesélj, Anyukám! podcast - Őszintén az anyaság első napjairól Forrás: Fotó: Marossy Judit
A Mesélj, Anyukám! podcastunk vendége volt a második babáját váró Szigligeti Ivett és a Generali The Human Safety Net globális közösségi kezdeményezés által támogatott Otthon Segítünk Alapítvány vezetőjével, Hegedűs Réka, akikkel arról beszélgette műsorvezetőink, milyen is a valóságban, hogyan telnek tényleg az anyaság első napjai, milyen nehézségek várhatnak ránk és mi lehet ezekre a megoldás.

A podcast hallgatók 2022. május 22-én élőben találkozhattak az Etele Plázában egy közönségtalálkozó keretein belül a Mesélj, Anyukám! műsorvezetőivel. Az eseményen két élő beszélgetés is volt, melyek rögzítésre kerültek.

Az első beszélgetés vendége a második babáját váró Szigligeti Ivett és a Generali The Human Safety Net globális közösségi kezdeményezés által támogatott Otthon Segítünk Alapítvány vezetőjével, Hegedűs Réka, akikkel arról beszélgettek, milyen is a valóságban, hogyan telnek tényleg az anyaság első napjai, milyen nehézségek várhatnak ránk és mi lehet ezekre a megoldás.

Őszinte, kendőzetlen beszélgetés, mert a valóság nem mindig olyan hatalmas rózsaszín felhő, mint a filmekben.

"Jaaa, hogy a tej nem indul be csak úgy magától mindenkinél? Hogy a tejbelövellés ennyire fáj? Mi egyáltalán az a tejbelövellés!? Mondták, hogy nem fogunk aludni, de hogy semennyit? És ezek a fájdalmak sose fognak elmúlni? És mi van akkor, amikor a nagy találkozás egyáltalán nem úgy és nem akkor történik meg, ahogy elterveztük? És ha az első napokat nem is tölthetjük együtt?"

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!