Anyád kínja! Horváth Lili és Haumann Petra őszintén az anyaságról és ami mögötte van

Borítókép: Anyád kínja! Horváth Lili és Haumann Petra őszintén az anyaságról és ami mögötte van
A Mesélj, Anyukám! podcastunk legújabb adásában az Anyád kínja! vacsoraszínházi előadás két színésznőjével, Horváth Lilivel és Haumann Petrával beszélgettünk anyaságról és ami mögötte van.

Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog, ettől függetlenül nap mint nap számtalan olyan helyzettel jár, amiket nem feltétlenül az előnyök listájára tennénk fel. Az idő azonban egyrészt mindent megszépít, másrészt humorral minden könnyebben elviselhető, kezelhető.

Az Orfeumban egy finom vacsora mellett megtekinthető Anyád kínja! előadás tabuk nélkül mutatja be az anyaság szép és kihívásokkal teli oldalát, egyaránt. A darab négy szereplőjéből Haumann Petra és Horváth Lili érkezett a Mesélj, Anyukám! stúdiójába, akik nem csak a darabról, de saját anyaságukról is tudtak mesélni, hiszen Petra kettő, Lili pedig háromgyermekes édesanya.

Milyen volt anyává válniuk? Hogyan hangolták össze az anyaságot a munkával? Mi jelentette, illetve jelenti számukra a legnagyobb kihívást? Erről meséltek nekünk a legújabb Mesélj, Anyukám!-ban!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!