Már kapható Stahl Judit csokis gasztroböngészője - gyerekeknek!

Borítókép: Már kapható Stahl Judit csokis gasztroböngészője - gyerekeknek!
Kalandozz Ellával, a cserfes kislánnyal és Titivel, a vagány kisfiúval!

Vadonatúj Stahl-sorozat gyerekeknek: gasztroböngészős könyv rajzos receptekkel. “Remélem, kicsik és nagyok kedvet kapnak majd a házi finomságokhoz a tartósítószeres, bolti vackok helyett” – mesélte Judit nekünk. Kalandra fel! Ha a gyereked megtalálta az összes csokis kekszet, csokis palacsintát és más csokis édességet a könyvben, ugyanezeket otthon is elkészíthetitek együtt.

Megtalálod az összes elgurult csokis kekszet a közértben? Észreveszed, kinél vannak a mogyorós csokifagyik a strandon? Vagy a trambulinparkban a fehércsokis, krémes palacsinták? És ez csak néhány példa a böngésző sok rejtvénye és finomsága közül.

Kedved lenne megkóstolni is ezeket az édességeket? Nem probléma! Mindegyikhez jár egy-egy szenzációsan egyszerű, rajzos recept. Így otthon te is kipróbálhatod (esetleg némi családi segítséggel) Ella és Titi csokis kedvenceit.

Stahl Judit neve fogalommá vált azok között, akik szeretnek főzni-sütni. Hiteles receptjei és praktikus újításai alapján százezrek készítik két évtizede saját konyhájukban Judit jóízű fogásait. Most itt egy vadonatúj Stahl-sorozat gyerekeknek: gasztroböngésző könyvek jópofa, rajzos receptekkel. Miért? Azért, hogy kicsik és nagyok szórakoztató módon kedvet kapjanak az otthon készült, igazi ételekhez a tartósítószeres "bolti vacakok" és "gyorséttermi műkaják" helyett.

Galériánkban Stahl Judit 5 mentes édesség receptje található