Legrosszabb ajándékok, amiket valaha kaptunk

Borítókép: Legrosszabb ajándékok, amiket valaha kaptunk Forrás: pexels
Irodai ajándékozás, iskolai húzás vagy akár friss kapcsolat is indokolhatja azt, hogy olyan ajándékot kapunk, aminek kevésbé örülünk. Megkérdeztük olvasóinkat, nekik mi volt a legemlékezetesebb félrement ajándékuk, amit valaha kaptak, és bátran kijelenthetjük, hogy ajándékozóik bátran kimozdultak bögre, mécses, mikulás virág triumvirátusból.

Nyilván mi is kerültünk már izzasztó helyzetbe, amikor olyan személnynek kellett ajándékoznunk, akit kevésbé ismertünk vagy akár friss volt a kapcsolat, mégha nem is szerelmi. Ilyenkor szeretünk biztonságos ajándékokhoz nyúlni és olyan dolgokat venni, amik vagy fogyszthatóak pl.: tea, vagy valószínű jól jöhet egy háztartásban pl.: mécses. Na de azt beláthatjuk, hogy kevésbé személyes ajándékoknak számítanak ezek, hiába is próbáltunk olyat választani, ami mindenbizonnyal jól jöhet a másik fél számára.

Megkérdezetteinknek azonban olyan ajándékokat adtak, amik esetében még nem is feltétlen az volt a gond, hogy lejárt volt. Nézegessétek meg galériánkat és nevessetek egy jót velünk együtt, hiszen ennyi év távlatából már mulatságosak ezek a történetek.

Azt hiszem, tanulságnak levonhatjuk, hogy egy mikulás virágot vinni ajándékba ezerszer jobb, mint otthonról lejárt dolgokat! De igyekezzünk megtartani az ajándékozás személyességét és figyelmességét.

Ha tovább olvasnál meglepően borzalmas ajándékok témakörben nézegesd meg a következő galériánkat is!