Kiskedvenced immunrendszerét így tudod természetes úton támogatni!

Akinek van kutyája tudja, hogy mekkora felelősséggel jár gazdinak lenni. Figyelni arra, hogy a kedvenc jól éljen, egészséges legyen, legyen elég mozgástere, társasága, étele, itala, meg persze szép bundája. Mindez nem is olyan egyszerű feladat, főleg úgy, hogy az állateledelek ára is drágul.
Vannak tápgyártók, akik olcsóbb alapanyagokkal pótolják az egyre dráguló húsokat.
„A világszerte tomboló aszályok a takarmánynövényeket is megdrágította, így azon haszonállatok élelmezési költségei emelkedtek, melyekből a tápok készülnek. Gyakori probléma, hogy a tápok minősége egyre inkább csökken. Sok gyártó már olyan balansz anyagokat használ a tápokban, ami olcsóbb, mint a hús és a fehérje. Például hús helyett húslisztet, ami a különböző vágóhídi maradványokból – porc, csont – készül. Így a minősége és az összetevője is változik, de az ára viszont nem, legalábbis nem annyit, hogy ez a vevő elvesztését jelentse” – véli Bara Ildikó, a Humac alapítója, állattáplálkozási-szakértő.