Karácsony válság idején - így ajándékoznak a szülők 2022-ben

Borítókép: Karácsony válság idején - így ajándékoznak a szülők 2022-ben
A Mesélj, Anyukám! és a REGIO JÁTÉK közös podcast-sorozatában, a Játékidő legújabb és egyben évadzáró epizódjában ünnepi vizekre eveztünk.

A REGIO JÁTÉK és a Mesélj, Anyukám! közös Játékidő podcast-sorozatának nyolcadik, évadzáró epizódjában ünnepi vizekre eveztünk Gyaraki Dáviddal a REGIO JÁTÉK, marketingvezetőjével, hamarosan 4 gyermekes édesapával és Szabó Márkkal a Cipősdobozakció koordinátorával, aki 2 gyermek büszke apukája.

A szülők a gyerekeiket mindig előnyben részesítik. Érdekes megfigyelni, hogy egy szülő, a nehezebb időszakban is mindent megtesz azért, hogy mindent megadjanak a gyermekeiknek. A nehezebb időkben is az kerül fókuszba, hogy hogyan tudná különlegessé tenni az ünnepet, megadni mindazt, ami a kicsi szívek álma.

"Csodálatos látni, hogy ezekben a a legnehezebb élethelyzetekben is mire képes a játék, milyen örömöt és fényt tud hozni.

Egy aprósággal is már egy teljesen új fantáziavilág, saját univerzum nyílik meg. Egész évben ezt képviseljük." - mondja Gyaraki Dávid.

Viszont, amikor feltöltjük a gyerekszobát új játékokkal, az mindig jó alkalom lehet arra, hogy megnézzük, mi az, aminek már nincs helye, de jó állapotban van. Azoknak a játékoknak akkor megkereshetjük az új tulajdonosát, mondjuk egy cipősdobozon keresztül.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Múlt évben arról beszégettünk, hogy ogy mi lehet a tökéletes karácsonyi ajándék gyermekeink számára.