Hová menj kutyával? Itt vannak 2021 legjobb kutyabarát helyei

Borítókép: Hová menj kutyával? Itt vannak 2021 legjobb kutyabarát helyei Forrás: kutyabarat.hu
Hűséges társ, legjobb cimbi, megbízható segítség, féltett kis kincs. Bárhogy is érezz kutyád iránt, ha veled tarthat egy étterembe, egy bevásárlásra és nem kell otthon hagynod, öröm less az az együtt töltött idő neked és négylábú barátodnak is. Idén nyolcadik alkalommal választották meg az év legjobb kutyabarát helyeit. Mutatjuk mi is hová tudsz gond nélkül elmenni kutyusoddal.

Az Év Kutyabarát Helye kampány nyolcadik éve kutatja és ezzel könnyíti meg a kutyások életét. Olyan éttermeket, szálláshelyeket, üzleteket, üzletközpontokat és munkahelyeket keresnek, ahol nemhogy gond a kutya, de még kedves vendég is a négylábú társ.

Az utóbbi két év eseményei tagadhatatlanul nagy terhet róttak a turizmusban és vendéglátásban dolgozókra. Sajnos több kutyabarát hely bezárásra kényszerült a járványügyi korlátozás miatti bevételkiesés és egyéb nehézségek miatt. Emiatt is kellemes meglepetés volt a kampány szervezői számára, hogy az Év kutyabarát helye kampányban való részvételi szándék töretlenül megmaradt, sőt több új kutyabarát szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet ismerhettek meg a kutyabarátok az idei kampánynak köszönhetően. Nagy öröm mindenki számára, hogy idén kiemelt jelentkezés volt tapasztalható a kutyabarát munkahelyek részéről.

Forrás: Kutyabarát.hu

A Kutyabarát.hu csapatának, vele együtt pedig a kampány fő célkitűzése, hogy a kutyabarátság kiemelt figyelmet kapjon. Céljuk, hogy a hazai kutyabarát szolgáltatások, valamint a felelős kutyatartás fontosság mindenkihez eljusson. Ebben az összes hazai szereplőt megszólítják, aktivitásra buzdítják, egyszerre bevonják a kutyatartó és állatszerető embereket is. A társadalmi felelősségvállalás jegyében 2021-ben is a Noé Állatotthont és a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” elnevezésű felelős kutyatartási projektjét támogatja a kampány.

Hogy hol találtok kutyabarát helyeket itthon?

Galériánkban megmutatjuk!