Elolvadunk Hosszú Katinka első anya-lánya fotóitól: kislányát már a család kutyáival is összeszoktatta

Borítókép: Elolvadunk Hosszú Katinka első anya-lánya fotóitól: kislányát már a család kutyáival is összeszoktatta Forrás: Getty Images
Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté, nemrégiben jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy megszületett első közös gyermekük, a tündéri Layber- Gelencsér Kamília. A büszke anyuka pedig azóta örömmel osztja meg a kicsivel közös pillanatokat.

Az úszónő még március közepén árulta el, hogy első gyermekét várja Gelencsér Máté edzőtől. A pár egyébként egy évvel ezelőtt, tavaly augusztusban esküdött örök hűséget egymásnak, így tulajdonképpen majdhogynem évfordulós ajándék számukra a kislányuk, Kamília érkezése.

Megszületett számunkra a világ csodája! Már most nagyon szeretünk Layber-Gelencsér Kamília” – jelentette be Instagram oldalán Hosszú Katinka a kislánya érkezését.

A követők legnagyobb örömére, Katinka gyakran enged betekintést a közösségi médián keresztül a kis apróság mindennapjaiba. Már a kislány hazavitelét követően beszámolt arról az úszónő, hogy amint hazaértek a csöppséggel szentendrei otthonukba, fantasztikus fogadtatásban részesültek, ugyanis a család két kutyusa is kitörő örömmel üdvözölte az új jövevényt.

Majd ezt követően az első közös anya-lánya fotót is közzétette a 34 éves sportklasszis, akinek megjegyeznénk, meglehetősen jól áll az anyaság. „Tényleg ez a legnagyobb boldogság a világon. Imádunk!" – írja a poszt alatt, melyen szorosan magához öleli kislányát. Jó látni, hogy ilyen boldog édesanyaként!

A napokban pedig további meghitt pillanatokat is megosztott a követőivel Instagram történetben. Az egyiken például az egyik kutyusa vigyázza a kislánya álmát, de olyan hétköznapi pillanatoknak is szemtanúi lehettünk, melyen Katinka mindenhova magával viszi a csöppséget.

Az úszónő arról is beszámolt, hogy egy darabig elsősorban az anyasággal szeretne foglalkozni, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy végleg feladja úszói karrierjét.

Sok örömteli percet kívánunk az újdonsült szülőknek!

Nálatok könnyen ment az újszülött és a "szőrös gyerek" háziállatok összeszoktatása?
Szerencsére igen, az első perctől kezdve!
Csak később mertük összeengedni őket.
Egyéb

Ha szívesen megosztanád a saját tapasztalataidat erről, írd meg nekünk üzenetben!