Híres emberek, akik úgy imádják háziállatukat, mint más a párját

Borítókép: Híres emberek, akik úgy imádják háziállatukat, mint más a párját Forrás: Getty Images
Vannak sztárok, akik kiskedvenceiket úgy szeretik, mintha a gyermekük lenne: a fél világon átutaztatják őket, sehová nem mennek nélkülük, saját lakosztályuk van, de van, olyan világsztár, aki még hordozza is magán kutyusát. Lássuk kik ők.

Egy háziállatot csak szeretve jó tartani. Vigyázva, gondozva őt. Persze van különbség aközött, hogy az ember hogyan szereti saját gyermekét és kutyusát vagy épp cicusát. Vissza-vissza térve a témához mindig megemlítem nektek, hogy milyen fontos a felelős állattartás. Írtam nektek már kutyaegészségről, arról, hogy mire figyelj a velük való együttélés során, illetve, hogy melyik kutyafajtát válassz, ha gyerekek is élnek a családodban.

Bármilyen fajta házikedvenced van, ha szereted őt, meghálálja a törődésed. A világsztárok között is akad jópár kutya- és cicabolond, aki mély imádattal viseltetik háziállata iránt. Inkognitóban sétáltatják azt, rendszeresen posztolnak kiskedvencükről, de van, aki úgy hordozza magán kutyusát, mintha a gyereke lenne. Utóbbi outfittjeihez igazított kutyahordózókból számos változatot villantott már közösségi felületén.

Ez a mély ragaszkodás valahol érthető is, két gyerekem mellett a kutyánkat úgy szeretem, mintha a harmadik lenne- szoktam mondani. Persze más a mélységi foka, de a világon mindent megtettünk és megteszünk érte azért, hogy egészséges maradjon, hogy aktív életet éljen, hogy kiegyensúlyozott lelke legyen, kellő ideje legyen a négylábú barátaival ugrándozni. Vállalom minden leírt mondatomat: ha világsztár lennék, az én kutyám is velem utazna mindenhová, igaz hordozni már nem hordoznám...már csak középtermete miatt sem.

Forrás: ITT ITT

No de jöjjön most 5 világsztár, aki imádattal csüng házikedvencén