Gyerekjátékok, amikért a szülők is odaáig vannak - podcast beszélgetés

Borítókép: Gyerekjátékok, amikért a szülők is odaáig vannak - podcast beszélgetés Forrás: Fotó: Marossy Judit
A Játékidő a REGIO JÁTÉK és a Mesélj, Anyukám! közös podcast-sorozata, melyben hónapról hónapra , adásról-adásra a játékok csodálatos világát járjuk körbe. Ebben az adásban három gyakorló anyuka azt a kérdést járja körül, hogy melyek azok a játékok, amikért ők is gyerekként rajonganak?

A REGIO JÁTÉK és a Mesélj, Anyukám! közös podcast-sorozata, a Játékidő a múlt évben nyolc epizóddal indult. Ebben az évadban 12 részen keresztül járjuk körbe a játékok csodálatos világát, vendégek és szakértők bevonásával. Újdonság, hogy vlogcasttá alakultunk: idén már videófelvételen keresztül is beleshetnek a kedves hallgatók a stúdióba.

A második évad ötödik epizódja

Tegyük a szívünkre a kezünket! Szülőként sokszor nehéz kapcsolódni a gyerekek játékához; a lelkünk, bár tudja, hogy a közös játék nagyon fontos minőségi idő, az eszünk nehezen vált vissza gyereküzemmódba. Vannak azonban olyan játékok, melyek segítenek a kapcsolódásban, anélkül, hogy erőfeszítéseket kellene tennünk önmagunk visszafiatalítására.

A Mesélj, Anyukám! podcast műsorvezetői, Zubor Rozi, Lugosi Dóri és Endrész Timi mindhárman gyakorló édesanyák: összesen kilenc gyermek szórakoztatásáról gondoskodnak. Vagy fordítva? A gyerekek gondoskodnak arról, hogy az anyukáik ne unatkozzanak? A kérdés költői, azonban a REGIO JÁTÉK-kal közös podcast sorozatunk legújabb epizódjában azokról a játékokról beszélünk, amiket talán nem játékként tartunk számon, mégis a család apraja-nagyja rajong értük. Igen, az anyukák is.

Ebben az epizódban bemutatott játékok:

A fürdőbomba hatalmas reneszánszát éli. Nem csak mi, de a gyerkőcök is imádják az esti fürdővízbe dobott pezsgő golyókat. Lazulj el egy kád meleg fürdőben, amihez saját készítésű So Bomb fürdőgolyódat adod! A 6 színben kapható, illatos So Bomb fürdőgolyót is te készíted el! A recept iegyszerű: keverd el a porokat az illóolajokkal, töltsd a formába, és hagyd megszáradni.

Az új podcast epizódot akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

A Játékidő második évadának beszélgetéseit már videós formátumban is megnézheted, a második dásról készült felvételt akár most rögtön:

Kíváncsi vagy a többi podcast epizódra is? Nézd meg az alábbi cikkeket!