Új örület: a magzat nemét megünneplő parti

családom,kölyök,babavárás,parti,születés,terhesség Forrás: Getty Images
Egyre nagyobb a felhajtás a születendő baba neme körül. A legújabb trend, hogy leendő szülők látványos parti keretében fedik föl a család és a barátaik előtt, kisfiú vagy kislány mocorog a mama pocakjában. Az ötletes és megható megoldásokon néhányan az egészen extrém megoldásoktól sem riadnak vissza.

Hol vannak már azok az idők, amikor még csak a szülőszobán derült ki, hogy kisfiú, vagy kislány érkezik a családba. Az orvosok az ultrahangos felvételek alapján már a várandósság korai szakaszában, akár a 12. heti szűrésen meg tudják mondani a kisbaba nemét; persze nem teljes biztonsággal. Természetesen ez sem kényszer, így is van olyan kismama, aki a társadalmi nyomásnak ellenállva a szülőszobáig kitart, és nem akarja tudni a baba nemét.

Az Instádat pörgetve már te is biztosan belefutottál gender reveal partikat megörökítő, látványos fotókba. Egyre több fiatal pár ül föl erre az újkeletű trendhullámra, s igyekszik egy felejthetetlen eseményt kerekíteni a kisbaba nemének felfedése köré. Az már szinte hagyományosnak mondható, amikor a kismama és a kispapa egy óriási lufit pukkaszt ki, amiből kék vagy rózsaszín konfetti ömlik szét, vagy pedig egy süteményt fölvágva derül ki a baba neme aszerint, hogy milyen színű töltelék folyik ki belőle. A lájkokért és bekövetésért folyó Insta-versenyben némelyek egészen extrém megoldásokkal képesek előrukkolni.

A témában eddig az egyik legmeghökkentőbb videót egy texasi házaspár posztolta ki a közelmúltban. Ezen jól látszik, amint az izgatott apuka egy görögdinnyét pottyant az arizonai állatkert egyik vízilovának hatalmas szájába. A nagy leleplező-show pedig azonnal kezdetét veszi, amint Tank a hatalmas fogaival összeroppantja az óriási gyümölcsöt: a szájából csorgó, kék színű nyálas lé láttán a kismama ujjongani kezd, a kispapa pedig hálát ad, hogy ezek szerint kisfiuk fog születni.

A galériában a kreatív kisfiú-vagy-kislány-partiötletek legjava: