Az építőjátékok fejlesztő hatása - miért érdemes karácsonyra ilyet venni a gyereknek?

Látszólag „csak” egy újabb torony, vagy garázs épül a kedvenc kisautónak, ám valójában ennél jóval több zajlik a „színfalak” mögött. Nem véletlen, hogy az építőjátékok már egészen pici koruktól kezdve sokáig elkísérik a gyerekeket. Éppen ezért szinte soha nem foghatsz mellé, ha ezt adod ajándékba.

Ismerős az érzés, amikor állsz egy bolt közepén és fogalmad sincs, hogy mit válassz ajándékba a gyereknek, a szebbnél szebb, színes és zajos játékok közül? Ha bizonytalan vagy, érdemes azokhoz a jól bevált, „öreg” játékokhoz visszanyúlni, amivel szinte biztos, hogy nem lősz mellé. Ezek egyike például az építőjáték; ami nem csak hogy remekül leköti a kisebb-nagyobb gyerekeket, miközben fejleszti is a készségeiket.

Az Engino tervezői például mindkét nem és minden korosztály számára kínálnak izgalmas építőjáték szetteket. Tudtad, hogy mágneses építőkockáikkal akár már az 1 évesek is játszhatnak? A nagyobbak számára készült játékok segítségével a gyerekek otthon is egyszerűen bepillantást nyerhetnek a tudományok izgalmas világába? Legyen szó műanyag építőkockáról, vagy valódi miniatűr kis téglákból való építkezésről; kínálatukban mindent megtalálsz, amivel fejlődhet a gyerekek finommotorikája, miközben remekül szórakoznak, fantáziájuk pedig szárnyal. A kiszemelt darabokat pedig jelentős kedvezményekkel is beszerezheted a december 3-5. között zajló JOY-Napok Xmas Special idején.

Neked csupán annyi a dolgod, hogy letöltöd a Játéksziget kedvezményre jogosító kuponját a joynapok.hu oldalról vagy a ShoppieGo-n keresztül. Keresd a megjelölt, kedvezményes Engino építőjátékokat a Játéksziget kínálatában és készülj velünk a karácsonyra kedvező árakon!

Galériánkban utána olvashatsz, mennyi mindenen fejleszt az építőjáték: