JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Anyák napi ajándékok anyukák vállalkozásaiból

Borítókép: Anyák napi ajándékok anyukák vállalkozásaiból Forrás: Getty images
Soha nem fogom elfelejteni életem első anyák napi vasárnapját, amikor már nem csak ajándékoztam, hanem kaptam is ajándékot. Nem szabad alábecsülni ezt az ünnepet, hiszen saját példámon látom, hogy a kedves gesztus egy egész életre nyomot hagyhat bennünk.

2017 májusában volt életem első anyák napja, és a férjemtől nem virágcsokrot kaptam, hanem egy edzőcipőt a nagy babakocsis sétáimhoz. Annyira örültem neki, rongyosra hordtam, a mai napig itt van az előszobában a szekrényben, pedig már rég nem hordom az állapota miatt. A szülinapi ajándékomra nem emlékszem abból az évből, az első anyák napi ajándékomat viszont piszkosan, szakadtan is őrzöm, mert annyira fontos nekem.

Ebből az emlékből kiindulva gondoltam úgy, hogy összegyűjtök pár ajándékötletet, amit más is évekig őrizgethet, és bármikor szeretettel gondol vissza rá.

Akár Magadat, akár anyukádat lepnéd meg valamivel, ezt a galériát érdemes végignézned, hiszen az összes vállalkozást anyukák csinálják, így személyesen nem ismert anyáknak is okozhatsz örömöt idén a vásárlásoddal.

Amennyiben tovább nézelődnél ajándékötletek után, a következő galériánk is Neked való!