Anyák közt: Mesélj, Apukám! Németh Kristóf őszintén apaságról

Borítókép: Anyák közt: Mesélj, Apukám! Németh Kristóf őszintén apaságról
A legújabb Mesélj, Anyukám! podcastunkban ezúttal egy apa, méghozzá egy ismert édesapa: Németh Kristóf volt a vendégünk.

Míg például Margaret Thatcher kapcsán mindenki arra volt kíváncsi, hogy egyezteti össze a munkáját a családdal, egy férfi politikustól ezt általában soha nem kérdezi meg senki. De nem kell ehhez politikusnak lenni. Egy férfi esetében jellemzően nem kíváncsi senki arra, hogy egyezteti össze az apaságát a hivatásával.

Mi azonban megtesszük. Vendégül hívtuk Németh Kristóf színészt, színházigazgatót, kétgyermekes édesapát, hogy mesélje el, hogy csinálja ő. Hogyan alakította - nem kicsit - át az életét az apaság, sokáig az egyedülálló apaság, és hogy működik most új feleségével, immáron kétgyermekes (fiús) apaként.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha pedig nem csak hallgatnál, hanem néznél minket, most megteheted, a beszélgetésről ugyanis videó is készült, amit itt rögtön meg is nézhetsz:

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Galériánkban (szinte) mindenki egyik kedvenc sztárapukájától, Ryan Reynolds-tól olvashattok vicces gondolatokat az apaságról: