Az EQ az új szupererő? Beszélgetés az érzelmi intelligenciáról Kádár Annamáriával és Kerekes Valériával

Borítókép: Az EQ az új szupererő? Beszélgetés az érzelmi intelligenciáról Kádár Annamáriával és Kerekes Valériával
Érzelmi intelligencia, empátia, a család ereje, reziliencia, a mesék, a családi történetek voltak a Mesélj, Anyukám! és az Edisonplatform közös podcast minisorozatának, a 21. századi szülők legújabb adásának a témája.

Miért fontos a fantázia, a kreativitás, az érzelmi intelligencia és a családi történetek? Mi lehet a a legfontosabb útravaló gyermekeink számára? Kádár Annamária pszichológust és Kerekes Valéria mese és játékkutatót, az ELTE TÓK oktatóját kérdeztük a legújabb 21. századi szülők podcast adás során, amelynek címe: Az EQ az új szupererő?

Tényleg tud-e és ha igen, hogyan tud egy mese, egy történet, az olvasás, a közös olvasás segíteni? Vendégeink a "Mesepszichológia a gyakorlatban" című könyv szerzői, megválaszolják minden kérdésünket. És nem mellesleg rengeteg szuper könyvet ajánlanak is!

A beszélgetés itt már meg is hallgatható:

Ha tetszett ez a beszélgetés, értékeljétek, osszátok meg másokkal is, hogy minél több 21. századi szülőhöz eljuthasson.

És látogassatok el az Edisonplatform oldalára is, töltsétek le a teljes könyvlistát böngésszétek az Edison100 listát, ismerjetek meg innovatív gyerekeket fejlesztőket. És ha már ott jártok és többet szeretnétek tudni a 21. századi tudás fájáról, iratkozzatok fel a “21 lecke 21. századi szülőknek” sorozatra.

Hallgasd meg a sorozat korábbi részét is, itt:

Kattints, ha kíváncsi vagy, melyik az említett 21 könyv: