Önismereti gondolatok 21. századi szülőknek - Herner Dorka 5 gyermekes pszichológussal és Bojti Andrea gyermekpszichológussal

Borítókép: Önismereti gondolatok 21. századi szülőknek - Herner Dorka 5 gyermekes pszichológussal és Bojti Andrea gyermekpszichológussal
Ez itt A 21. századi szülők podcast, az ÉvaMagazin.hu népszerű műsorának, a Mesélj, Anyukám!-nak és a mai szülőket segítő Edisonplatform közös podcastjának az első része.

Fogtunk egy csipetnyi 21 leckét az Edisonplatformtól, pár 21. századi fontos kompetenciát, a Gondolkodó körük által összegyűjtött 21 könyvet, hozzátettük a Mesélj, Anyukám! értékrendjét és tudásvágyát - és ebből megszületett a 21. századi szülők podcast, az ÉvaMagazin.hu népszerű podcastjának, a Mesélj, Anyukám!-nak és az Edisonplatformnak a közös sorozata. 7 adáson keresztül 14 szakértővel fogják a műsorvezetők: Veres Rita, az Edisonplatform társalapítója és Zubor Rozi, az Évamagazin.hu főszerkesztője, a Mesélj, Anyukám! alapító műsorvezetője bemutatunk a 21 könyvet és sorra venni azokat a képességeket és kompetenciákat, amik a jövőben kulcsfontosságúak lesznek a gyermekeink számára. Ezáltal nekünk, szülőknek is. Pár lépéssel közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy jobban megértsük, mi fán terem a gyerekek jövője.

Az első részben a Gyerekes gondolatok című könyv kapcsán a szerzővel, Herner Dorka pszichológussal, ötgyermekes édesanyával és Bojti Andrea gyermekpszichológussal beszélgetünk.

Hallgasd meg a beszélgetést!

Ha tetszett ez a beszélgetés, értékeljétek, osszátok meg másokkal is, hogy minél több 21. századi szülőhöz eljuthasson.

És látogassatok el az Edisonplatform oldalára is, töltsétek le a teljes könyvlistát böngésszétek az Edison100 listát, ismerjetek meg innovatív gyerekeket fejlesztőket. És ha már ott jártok és többet szeretnétek tudni a 21. századi tudás fájáról, iratkozzatok fel a “21 lecke 21. századi szülőknek” sorozatra.

Kattints, ha kíváncsi vagy, melyik az említett 21 könyv: