A Jóbarátok sztárja 15 év után visszatért New York-i otthonába

jóbarátok,monica lakása Forrás: Pinterest
Courteney Cox nosztalgikus posztot tett közzé az Instagramon, amikor Jóbarátok-beli karaktere, Monica lakása környékén sétált.

Mint közismert, a legendás sitcomot Los Angelesben forgatták egy stúdióban, csak a külső jeleneteket vették fel a New York-i Greenwich Village nevű negyedben, ahol a Jóbarátok hat főszereplője él a cselekmény szerint.

Szóval amikor a most 54 éves Courteney odaért a Grove és a Bedford Street sarkára, akkor készített egy videót és azzal a kommenttel posztolta ki az Instagramon, hogy „Amelyben a lakbér felment 12 000 dollárra”.

A Jóbarátokat tudvalevőleg sokat kritizálták, hogy miképp engedheti meg magának egy huszonéves kezdő szakács, hogy másodmagával lakjon Greenwich Village-ban egy két hálószobás lakásban. Márminthogy egy ilyen kéró már akkor is túl drága volt egy huszonéves szinglinek!

A sorozatban ezt a kérdést úgy oldották meg, hogy a 4. évadban kiderül: a lakás a nagymama nevén van, és Monica jutányos áron, feketén bérli tőle.

jóbarátok,monica lakása
Forrás: reddit

A CNBC tévécsatorna odáig ment, hogy felbecsülte Monica lakbérét. Szerintük a lakás 115 négyzetméter (!) lehet, és az erkéllyel, a hatalmas konyhával és a lakályos süllyesztett nappalival együtt 4500 dollár (1,26 millió forint) körül lehet a havi lakbére.

Nézd meg ezt a galériát is az 50 éves Jennifer Aniston legemlékezetesebb alakításairól: