Costa Instagram játékszabályzat

Costa Instagram játékszabályzat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

C

COSTA COFFEE INSTAGRAM nyereményjáték hivatalos játékszabályzata és adatkezelési tájékoztatója

A játék szervezője

Az „COSTA COFFEE” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44; a „Szervező”), lebonyolítója pedig az LWP KOMMUNIKÁCIÓ Kft. (székhely: 1113, Budapest, Dinnye utca 12., adószám:13066866-2-43, cégjegyzékszám:01-09-717095), és Marquard Media Magyarország Kft. (székhely: 1031 Budapest, Angel Sanz Briz út 13. /Graphisoft Park/, adószám: 10353835-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-067082; „Marquard Media”) (a továbbiakban együtt: „Lebonyolítók”).

A Játékban részt vevő személyek

A Játékban olyan 16. életévét betöltött természetes személy vehet részt, aki Magyarországon állandó lakhellyel rendelkezik, kivéve a Szervező és Lebonyolítók tisztségviselői, alkalmazottai és azok (Ptk.8:1 § (1) bekezdés 2. pont) szerinti) közeli hozzátartozói (továbbiakban: Játékos). Amennyiben ilyen személy a nyertes, pótnyertes kihirdetésére kerül sor. Korlátozottan cselekvőképes nyertes Játékos esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek.

Az Instagram a megvalósításához nem nyújtott semmilyen segítséget, és vállaljuk, hogy a Instagram igénybevételével végzett promóciónkat saját kockázatunkra használjuk. Instagramon végzett promóciók az Instagram teljes körű mentesítése minden jelentkező igény vagy résztvevő részéről történő igény mentesítésével történik.
A promóciónkat az Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik az Instagramhoz.

A Játék időtartama

A Játék 2020.11. 09. napján 10:00 órakor kezdődik és 2020. 11. 15. napjáig 24:00-ig tart.

A Játék definíciója és menete

A Játék időtartama alatt a Éva magazin Instagram oldalán (https://www.instagram.com/evamagazin/) a COSTA COFEE márkával kapcsolatos poszt alatt a játékosoknak kommentben be kell tag-elnie valakit akivel szeretne kávézni. Azon Játékosok, akik teljesítik a feladatot, azaz kommentelnek a poszt alatt, azok részt vehetnek a Játékban.

A Játékosok közül a Szervező a regisztráció sorrendjében az 5. pontban meghatározottak alapján kihirdet 1 nyertest.

A Játékosok a regisztrációval egyben hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket a Játék keretében a Marquard Media Magyarország Kft. döntése szerint közzétehesse a gondozásában megjelenő JOY magazin nyomtatott és elektronikus kiadványában, valamint Instagram oldalán.

A nyeremények meghatározása és sorolás menete

A Játék során 1 nyertes Játékos kerül kisorsolásra

A sorsolás időpontja: 2020.11.16.

A nyerteseket a random.org oldal segítségével sorsolja ki a Lebonyolító. A sorsolás nem nyilvános.

A nyertesek nyereménye nem más, mint egy darab COSTA COFFEE AJÁNDÉKCSOMAG

Az ajándékcsomag tartalma 10 doboz* kapszula:

2 doboz Costa Coffee Signature Blend Espresso

2 doboz Costa Coffee Signature Blend Lungo

2 doboz Costa Coffee Colombian Roast Espresso

2 doboz Costa Coffee The Brigt Blend Espresso

2 doboz Costa Coffee The Lively Blend Ristretto

*A dobozok mindegyike 10 db kapszulát tartalmaz.

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a játék regisztrálásának időpontján a Lebonyolító feldolgozó rendszerébe történő beérkezésekor regisztrált időpont értendő (nyereményjáték posztja alatt megjelenő, Lebonyolító által is látható hozzászólás).

Nyereményre való jogosultság megállapítása
A nyereményt a https://www.instagram.com/evamagazin/ oldal szerveren beérkező regisztráció sorrendje alapján sorsolja ki a rendszer.

A nyertes értesítése

A nyertest a Játék posztjában, hozzászólás formájában értesíti a Lebonyolító a játék lezárása után, az alábbi időpontban: 2020.11.16. A nyertesnek privát üzenetben kell a Lebonyolítónak megírnia az e-mail címét, ezt követően a Lebonyolító már e-mail formájában kommunikál a nyertessel. A nyertes 15 napon belül jelentkezhet a nyereményéért, ennek lejárta után Lebonyolító köteles és jogosult pótnyertest hirdetni.

Vegyes rendelkezések

A Lebonyolítók tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai nyereménytárgyak hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át.

A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó tájékoztatás

Adatkezelés célja: A játék lebonyolítása és a nyeremény eljuttatása a nyertes részére.

Kezelt adatok köre: A regisztráció során rögzítésre kerül a Játékos neve, Instagram profilja. A kisorsolt nyertes (vagy pótnyertes) alábbi adatai kerülnek rögzítésre: Játékos neve, e-mail címe, postai címe, telefonszáma.

A regisztráláskor szerzett adatokat vagy azok egy részét a Marquard Media Magyarország Kft a Játékos külön hozzájárulása nélkül is átadhatja a Játékot eseti jelleggel vagy folyamatosan támogató jogi személy vagy egyéb szervezet számára, feltéve, hogy erről az adott játékra történő regisztráció befejezését megelőzően a Játékost az adattovábbítás címzettjének megjelölésével tájékoztatja.

Amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek bevallása válik szükségessé, úgy a Szervező a rá háruló kötelezettségek teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli. Ezek az adatok a nyertesek, pótnyertesek értesítését követően az általuk beküldött, illetve bemutatott dokumentumok alapján kerülnek rögzítésre.

A Játékban részt vevő Játékosok hozzászólás írásával automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát a Szervező és a Lebonyolítók adatvédelmi tájékoztatóját, valamint tudomásul veszik, hogy:

az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, a válasz beküldésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg;

a nyertes Játékosok adatait, a nevüket a Szervező által megbízott Marquard Media Magyarország Kft. nyilvánosságra hozhatja az evamagazin.hu weboldalon;

a Játék során megszerzett személyes adatot a Szervező kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra gyűjtse, és díjmentesen felhasználja;

a nyertes Játékosok adatait a Lebonyolító jogosult a nyereményeket biztosító szponzoroknak kapcsolatfelvételi-célra átadni, amelyek jogosultak azokat kapcsolatfelvételi célból, felhasználni;

amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetése válik szükségessé, úgy Szervező az e kötelezettség teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli, melynek megadása a Játékos általi önkéntes hozzájárulásnak tekintendő, valamint

a játék során felmerülő nyereményadó megfizetését a nyereményjáték Szervezője vállalja

Szervező/Lebonyolító - amennyiben a nyereményeket nyilvános program keretében adja át - a nyeremény átadásáról a Szervező/Lebonyolító jogosult kép-, hang-, illetve filmfelvételt készíteni a készült kép-, hang- és filmfelvétel akár teljes egészét, akár részleteit reklám céljából felhasználni, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

A helyes válasz beküldése során, illetve a nyertesség esetén megadott személyes adatok kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célból történő kezelése a válasz beküldésével kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, de legfeljebb 2 évig.

A nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetéséhez szükséges adatok kezelésének ideje a jogszabályok szerinti kötelező adatkezelési időtartam, melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A Szervező és a Lebonyolítók egyaránt szavatolják, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást. Azok a Játékosok, akik töröltetni kívánják adataikat az adatbázisból, ezt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen a következő módok egyikén tehetik meg: e-mail küldésével az adatvedelem@marquardmedia.hu e-mail címre, vagy a Szervező, illetve a Lebonyolító címére küldött postai levélben.

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék időtartama alatt az adatainak a törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Lebonyolító az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.

A Játékos az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény alapján az illetékes bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat panasszal.

Tovább olvasok
Kép
"Nem születtem egykönnyen anyának..."

Öt évvel ezelőtt egy keddi hajnalon csupán két perces különbséggel két, fejenként két kilós kislány sírt fel egy fővárosi kórházában hajnal fél egykor. Az ő születésükről illene írnom az ötödik születésnapjuk alkalmából, de rendhagyó módon másról mesélnék most....

Kép
A legegészségesebb karácsonyi fűszerek

Jellegzetes illatuk az igazi, békebeli ünnepet; a forralt bort és a mézeskalácsot idézi; ezek a fűszerek azonban nem csak a lelkedre, a testedre is rendkívül jó hatással vannak. Gyógyító erejük miatt nem csak az őszi-téli időszakban kellene fogyasztanod belőlük.

Kép
Utasított a szomszéd, hogy ne merjek hangos lenni

Zoltánnak komoly fejtörést okozott egy társasházi minikonfliktus. A probléma egyszerű: ne folytasson bizonyos tevékenységeket a saját lakásában, mert az mindenkit zavar. A szószóló hölgy 65 év fölötti. A vádlott pedig Zoltán – és hiába volt az elmúlt 50 évben számos idős szomszédja, most, a Covid-kiszolgáltatottságban más a helyzet.

Kép
5 karácsonyi ajándék, aminek garantáltan minden nő örül

Ha tanácstalan vagy, mivel lepd meg családod hölgytagjait, íme 5 ajándék tipp, aminek egyetlen nő sem tud ellenállni, a JOY NAPOK Xmas Special alkalmából pedig kedvezményesen beszerezheted!

Kép
2020 karácsonya is lehet szuper - 3 férfias ajándék, amiket a neten is simán beszerezhetsz!

Ha nem akarod a legutolsó pillanatra hagyni a vásárlást, itt az ideje összeírni, kit mivel lepnél meg idén karácsonykor. A férfiaknak nem mindig könnyű ötletes és hasznos ajándékot tenni a fa alá - ebben segítünk most!

Kép
Második babáját és 2020 történéseit gyászolja Meghan Markle

A New York Times-ban jelent meg Meghan őszinte vallomása a vetélésről és fontos dolgot üzent minden nőnek!

Kép
Napi horoszkóp november 30.: a Bakoknak érdemes nyitottabbnak lenniük, a Halak diplomáciát gyakorolnak

A hónap utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Kép
"Miután kigyógyultam a koronavírusból, az alábbi különös dolgot vettem észre"

Még szakértők sem tudják, pontosan milyen hatással van a szervezetre hosszabb távon a koronavírus.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem