Melyik oldalon alszol el az ágyban? Ezt árulja el rólad

Borítókép: Melyik oldalon alszol el az ágyban? Ezt árulja el rólad Forrás: Pexels.com/Kampus Production
Apróságnak tűnik, mégis sokat elmond a személyiségedről. Ám még ha abban vita is van közted és a párod között, ki melyik felét preferálja a közös fekhelynek; abban bizonyára egytértetek, egy pihentető alvásnál nincs is jobb. Ehhez viszont elengedhetetlen egy jó matrac. Ha úgy érzed, a tiétek is megérett a cserére, érdemes kihasználni a közelgő JOY-NAPOK Beauty & Health kínálta lehetőséget, melynek keretében jelentős kedvezménnyel beszerezhetsz egyet.

Létezik olyan, hogy „jó” és „rossz” oldal az ágyban? Mi számít egyáltalán annak? Számtalan tényező befolyásolhatja, hogy a fekhely melyik felét részesíted előnyben. Bár látszólag jelentéktelen dolognak tűnik, állítólag sok mindent elárul a személyiségedről az, hogy hol szeretsz nyugovóra térni.

A témában kutatások is születtek, melyek egybehangzóan azt állítják, hogy sokkal vidámabbak, pozitívabban azok, akik az ágy bal oldalát preferálják. Ők azok, akik kreatívabbak, fogékonyabbak a filozófiai kérdésekre, nyitottak, kíváncsiak és nyugodtak; jól kezelik az érzelmeiket. Míg azok, akik az ágy jobb oldalán szeretnek elaludni, jó eséllyel racionálisabbak; akiket sokkal inkább a logikus gondolkodás és az ok-okozati összefüggések vezérelnek.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy az ágy jobb fele egyértelműen „rosszabb” lenne, mint a másik; s azt, hogy melyiktek melyik oldalán tér nyugovóra, számtalan egyéb tényező is befolyásolhatja.

Akármelyik oldalra is húzol; abban bizonyára köztetek sincs vita, hogy egy pihentetőbb alvásnál nincs is jobb. Ám miután életünk harmada alvással telik, egyáltalán nem mindegy az sem, hogy ez milyen matracon történik. Ha minőségi váltást szeretnél, érdemes kihasználnod a szeptember 10-12 között futó JOY-Napok kínálta lehetőséget, melynek idején féláron szerezheted be a Dormeo új fedőmatracát.

Töltsd le a DORMEO 50 százalékos kedvezményre jogosító kuponját az ingyenes Shoppie Go alkalmazásból, és varázsold az ágyatokat a nyugalom szigetévé.

Azt, hogy mi minden történhet a szervezeteddel, ha nem jut elegendő, minőségi alváshoz, Galériánkból megtudhatod!