4 tipp, amivel zöldíthetsz a szokásaidon a hálószobában

Borítókép: 4 tipp, amivel zöldíthetsz a szokásaidon a hálószobában Forrás: Getty Images
Évente többmilliárd gumióvszer landol a kukában; ahogyan a zuhanyzós szeretkezés során elpocsékolt meleg víz, vagy a szexjátékodat működtető, használt elemek is a környezetet terhelik. De miért is ne lehetnél környezettudatosabb a szexben (is)? Tippjeinkkel segítünk, hogyan.

Nem, ez nem azt jelenti, amire esetleg először gondolnál; hogy miként tartsd fenn a tüzet a kapcsolatodban. Sokkal inkább arról van szó, hogyan óvhatod minél inkább a környezetedet még hancúrozás közben is. A zöldítésre márpedig a lepedők közt is nagy szükség van. Gondolj csak bele, milyen eszközöket használunk a szexuális vágyaink kielégítése érdekében. A gumióvszer, a síkosító és a sokféle szexjáték általánosságban véve minden, csak nem igazán környezetbarát. Ahogyan egy zuhany alatti menet sem; már ha a közben elfolyó víz mennyiségét veszed számításba.

Az életünk egyre több területén igyekszünk egyre tudatosabban óvni a környezetünket; lebomló zacskókat használunk, szelektíven gyűjtjük a szemetünket és megpróbálunk minél kevesebb ételt elpazarolni, feleslegesen kidobálni. Akkor miért ne lehetnénk következetesebbek e téren a szexualitásunkban is? Tippjeink segíthetnek, hogyan csökkentheted az öko-lábnyomod az ágyban.

4 tipp, hogyan hancúrozz öko-tudatosabban az ágyban