Drága Mama, ezt tényleg nem kellett volna! Szemeteskuka, használtcipő és még 8 kellemetlen ajándék az anyóstól

Borítókép: Drága Mama, ezt tényleg nem kellett volna! Szemeteskuka, használtcipő és még 8 kellemetlen ajándék az anyóstól Forrás: Gettyimages/ LaraBelova
Sokáig gondolkoztam, hogy én milyen cikis ajándékot kaptam az anyósomtól az elmúlt években, nehogy már én maradjak ki ebből a jó kis válogatásból... De az a helyzet, hogy mákom van vele, mert a lassan 12 év alatt eddig mindig jól választott, csupa jó dolgot kaptam tőle. Az utóbbi hetekben azonban megtaláltak mások által a... hát fogalmazzunk úgy: kellemetlen sztorik. Amikor pedig már annyi lett belőlük, hogy két kezem nem volt elég a megszámolásukhoz, akkor gondoltam, itt az idő, hogy megírjam őket.

Köszönet a sztorikért az ismerőseimnek és a Mesélj, Anyukám! podcast zárt csoportjának tagjainak, akik nélkül ez a cikk nem jöhetett volna létre. (És nem lenne ennyire szórakoztató.) Viszont a családi béke megtartása érdekében sehol nem írtam neveket, sőt, egy-két sztorit picit meg is változtattam, hogy biztosan ne ismerjen magára senki sem. És az anyósa se.

Kattints a galériára a legcikibb anyóstól kapott ajándékokért!